<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
<p>Cees Besuyijen werd vanmorgen Koninklijk onderscheiden. Dochter Jolanda speldde de versierselen op. Foto: VSK</p>

Cees Besuyijen werd vanmorgen Koninklijk onderscheiden. Dochter Jolanda speldde de versierselen op. Foto: VSK

(Foto: )
Regio nieuws

Lintje voor Cees Besuyen

Hij is inmiddels 82 jaar en Cees Besuyen heeft al 60 jaar vrijwilligerswerk er op zitten. Daarvoor werd hij Koninklijk onderscheiden. Cees is benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau. 

Cees Besuyen was als hoofdbrandwacht meer dan 30 jaar lid van de vrijwillige brandweer van Voorschoten. Hij is daar ook jarenlang voorzitter van de personeelsvereniging geweest.

Daarnaast heeft hij bij Tafeltje Dekje tien jaar lang maaltijden bezorgd bij mensen die zelf niet meer in staat waren om te koken.

Als chauffeur en bijrijder heeft Cees Besuyen tien jaar als vrijwilliger gewerkt bij de Stichting Ouderenbus Voorschoten. Ook nu nog is hij actief als bijrijder als er iemand onverwacht uitvalt.

Vanaf 1997 is Cees lid van de Voorschotense Herensociëteit. Hij is verantwoordelijk voor de exploitatie van de bar en het verhuren van de zalen. Ook organiseert hij jaarlijks de klaverjasdrive en de visdagen.


&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=voorschotensekrant.nl&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;
Meer berichten