<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Foto: Marjolein Altena

Vrijwilligers gezocht voor NLdoet in Zorgcentrum Adegeest

Vrijwilligers zetten bewoners Adegeest in het zonnetje 

Op vrijdag 28 mei maken we er een feestje van. In het kader van NLdoet zetten we de bewoners bij Zorgcentrum Adegeest in het zonnetje. Samen met vrijwilligers bezorgen we de bewoners van de verschillende afdelingen een leuke ochtend of middag. Op het grote terras zal een poffertjeskraam komen waar de bewoners verse poffertjes kunnen krijgen onder het genot van iets te drinken. De plaatselijke ijscoman zorgt voor een heerlijk ijsje als toetje. De dag wordt vrolijk omlijst door gezellige muziek.

Tijdens de landelijke vrijwilligersactie NLdoet steken enthousiaste vrijwilligers hun handen uit de mouwen om iets voor een ander te betekenen. Vrijwilligers zijn van harte welkom om zich voor dit bewonersfeestje aan te melden. De activiteit vindt plaats van 9.30 – 16.00 uur. We zoeken nog enkele vrijwilligers om onze bewoners te begeleiden. Aanmelden kan via marja.borst@florence.nl. Geef bij de aanmelding door of je de ochtend of middag wilt komen helpen.

Kennismaken met vrijwilligerswerk
NLdoet is natuurlijk ook een plezierige manier om kennis te maken met vrijwilligerswerk. Het geeft vaak veel voldoening om iets voor anderen te kunnen betekenen. Tegelijkertijd mogen vrijwilligers verwachten dat zij welkom zijn en dat alles goed is geregeld. Daarom heeft Florence het kwaliteitskeurmerk Goed Geregeld.

 Over NLdoet
Het Oranje Fonds organiseert op vrijdag 28 mei zaterdag 29 mei, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet. Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.

Over Florence
Twintigduizend inwoners van de regio Haaglanden rekenen iedere dag op de zorgprofessionals van Florence. Onze 3.400 medewerkers en ruim 1.600 vrijwilligers helpen al deze mensen zoveel mogelijk het leven te blijven leiden dat hen lief is. Juist als hun gezondheid hen in de steek laat.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten