Afbeelding

Alzheimer Café Voorschoten organiseert live bijeenkomst op 16 juni in Buurtuin Vliethuis

Algemeen

Op woensdagavond 16 juni organiseert Voorschoten Voor Elkaar weer een thema-avond van het Alzheimer Café Voorschoten. Omdat het de laatste bijeenkomst van dit seizoen is, willen wij afsluiten met een speciale ‘corona-proof’ bijeenkomst.

Oorspronkelijk stond voor deze avond het onderwerp ‘afscheid nemen’ op het programma. Wij hadden dit graag weer ‘live’ in Vliethuis gedaan. Maar vanwege de onzekerheid over wat op dat moment wel- en niet kan, hebben we besloten om het op een andere manier te doen; een bijeenkomst met een hapje en een drankje in de buitenlucht. We willen dit graag laten plaatsvinden in de prachtige buurttuin bij Vliethuis.

De vaste gezichten van de vrijwilligers en professionals zullen aanwezig zijn. Ook nodigen wij Anne Remijn uit (rouwtherapeut), zodat wanneer er toch vragen zijn op dit gebied, deze in een persoonlijke setting gesteld kunnen worden. Ook wanneer er andere vragen zijn is daar ruimte voor, alles is bespreekbaar!

Wij hopen je te zien op 16 juni, voor een praatje, hapje en een drankje. Wel verzoeken wij je vriendelijk om je van tevoren aan te melden.

Voor wie: Voor iedereen die behoefte heeft om ons te ontmoeten met betrekking tot het onderwerp dementie.

Locatie: Vliethuis, Professor Einsteinlaan 2, Voorschoten
Wanneer: 16 juni 2021 van 19.00 - 21.30 uur

Voor meer informatie en/of aanmelden bel telefoonnummer 071 - 561 90 01 of e-mail naar info@voorschotenvoorelkaar.nl. Meer informatie kun je ook vinden op onze website: www.voorschotenvoorelkaar.nl/ontmoeten-en-meedoen/2020/alzheimercafe-voorschoten

Het Alzheimer Café Voorschoten is een ontmoetingsplek voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, mantelzorgers, hulpverleners of andere geïnteresseerden. Het Alzheimer Café biedt voorlichting, contact met lotgenoten en de mogelijkheid tot het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen. Onder leiding van een gespreksleider wordt ingegaan op allerlei aspecten van dementie.

Nieuws overzicht

Jesper Zonneveld neemt per 1 april Heymans IJzerwaren aan het Treubplein 6, over van Bob Heijmans. Foto: Nelleke de Vries
Heymans IJzerwaren heeft nieuwe eigenaar: Jesper Zonneveld 1 uur geleden 9
De familie van Ton is blij met het speciale bankje
Een eigen bankje met plaquette voor Ton van der Pol 19 uur geleden 8
Onlangs werd 25 jaar aangepast roeien, gevierd bij Roeivereniging Rijnland
25 jaar aangepast roeien binnen roeivereniging Rijnland 21 uur geleden
Afbeelding
MHC Forescate JO14-2 toont teamspirit tegen koploper Rijswijk 21 uur geleden
Tamim Haqparast en Shah Wali laten u in hun nieuwe restaurant Meydani graag kennismaken met de authentieke oosterse keuken. Foto: Vsk
Geniet bij Meydani van de authentieke oosterse keuken gisteren 2