Afbeelding

Deze week in de bibliotheek

Cultuur Kunst & Cultuur

Yes! We zijn weer open en we hebben jouw aanwezigheid in de bibliotheek gemist, zien we je gauw weer? Wees welkom! Zit je in quarantaine, kun je door ziekte of immobiliteit niet naar de bibliotheek komen, of zie je een bezoek nog niet zitten? Dan brengen we de boeken graag bij je thuis. Meld je via info@obvw.nl of neem telefonisch contact op met één van onze vestigingen.

Verblijven in de bibliotheek
Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar om in de bibliotheek te verblijven. Hiervoor kun je je melden en registreren bij de balie.

Printen in de bibliotheek
In onze bibliotheek is het mogelijk om op afstand documenten naar de printer te sturen. Dit betekent dat je in de bibliotheek met jouw laptop, iPad, tablet of smartphone printopdrachten naar de printer kunt sturen, maar ook dat printopdrachten vanuit huis verstuurd kunnen worden. Wil je meer weten? Kijk dan even op onze obvw.nl/printenopafstand of kom naar onze bibliotheek. We leggen je graag uit hoe het werkt!

BiebBouwers Minecraftchallenge #13: Bouw een Megarobot!
Nieuwsflits! De aarde wordt bedreigd door buitenaardse wezens. Kolonel van Son roept jouw hulp in om een leger van megarobots te bouwen in Minecraft. Er is geen tijd te verliezen! Bekijk het filmpje op obvw.nl, lees de opdracht en ga aan de slag. Stuur voor 21 juni een filmpje van jouw megarobot naar BiebBouwers@probiblio.nl en maak kans op een prijs! Bekijk hier het filmpje: https://youtu.be/NTFWxY7Oke0 

Het Digitaal Spreekuur gaat weer van start!
Heb je hulp nodig bij het gebruik van je mobiele telefoon, computer of laptop? Dan kun je vanaf dinsdag 8 juni 2021 weer terecht bij het Digitaal Spreekuur. Onze vrijwilligers helpen je na de lange lockdown-pauze weer graag in de bibliotheek.

Vanwege de coronamaatregelen vragen wij je een afspraak te maken op www.obvw.nl. Je ontvangt dan een bevestiging en een tijdstip waarop je verwacht wordt in de bibliotheek.Neem bij je afspraak voor zover mogelijk de apparaten én inloggegevens mee.

Het Digitaal spreekuur wordt vanaf 8 juni weer wekelijks op dinsdag georganiseerd. In Bibliotheek Voorschoten van 10.00 tot 12.00 uur en in Bibliotheek wassenaar van 14.00 tot 16.00 uur.

Vanwege de coronamaatregelen is het niet mogelijk om zonder afspraak langs te komen op het Digitaal Spreekuur.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Voorschotense Krant vrijdag in de bus en op www.voorschotensekrant.nl 7 uur geleden
Afbeelding
"BLIJSPEL" VERGETELHEID toneelgroep Voorschoten: alleen nog kaarten voor 6 april 10 uur geleden
Afbeelding
Leerlingen Gevers: oorlogsverhalen blijven vertellen 16 uur geleden
Jesper Zonneveld neemt per 1 april Heymans IJzerwaren aan het Treubplein 6, over van Bob Heijmans. Foto: Nelleke de Vries
Heymans IJzerwaren heeft nieuwe eigenaar: Jesper Zonneveld 20 uur geleden 27
De familie van Ton is blij met het speciale bankje
Een eigen bankje met plaquette voor Ton van der Pol 27 mrt, 15:44 9