<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Foto:
Regio nieuws

Wat nemen we mee van het nieuwe normaal? Zeg het maar!

Langzamerhand gaan we weer terug naar het ‘oude normaal’, als de cijfers het tenminste toelaten en dat is nog lang niet zeker. Het was een lastige tijd voor heel veel mensen maar toch….., een aantal maatregelen in het ‘nieuwe normaal’ was eigenlijk zo gek nog niet….

Die vermaledijde mondkapjes kunnen straks gelukkig weer af, dat is iets van het nieuwe normaal dat we in het oude normaal niet willen. Maar dan: de drie zoenen! Als alles goed gaat, kan dat straks weer maar willen we dat ook?? Of iedereen een hand geven op een verjaardag? Het hele rondje langs? Of houden we het bij zwaaien in de deuropening en de buiging bij de zakelijke ontmoeting? 

Diverse keren hoorden wij inwoners de avondklok prijzen. ‘Het is zo heerlijk rustig na 22.00 uur, ik kan zelfs de vogels horen! Wat mij betreft mag dat er in blijven!’ De avondklok is er al lang af maar is het een idee om een paar dagen in de week een avondklok aan te houden? Gewoon om de vogels weer eens te horen? Het is maar een idee! 

En er is een klein kansje dat we het EK voetbal op schermen kunnen zien op het terras. Duimen maar voor de liefhebbers. Of liever niet op het terras? Als je van je sport houdt, ga je maar lekker thuis kijken en val mij niet lastig?

Maar ook: thuis werken? Beviel het? En wie zou dat een paar dagen in de week wel willen doorzetten? Paar dagen thuis werken en een paar dagen naar kantoor. Is dat het ‘nieuwe oude normaal’? Digitaal vergaderen, een uitkomst of een regelrechte ramp? In eigen land op vakantie of liever toch een lange vliegreis?

Wij zijn benieuwd naar wat u vindt! Moeten we helemaal terug naar het oude normaal of iets in het nieuwe normaal houden? Zo ja, wat kan er weg en wat moet er blijven? Zeg het maar! Dat kan op de facebookpagina van de krant of stuur een mail naar redactie@voorschotensekrant.nl 


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten