Het nieuwe bestuur inclusief de beheerder van het tennispark, van links naar rechts; Ton van Emmerik, Evelien Loose, Cees Rietmulder, Bas Norel, Jolanda Friedhoff-Kneijber, Henny Rodenburg (beheerder) en Peter Scholtens.
Het nieuwe bestuur inclusief de beheerder van het tennispark, van links naar rechts; Ton van Emmerik, Evelien Loose, Cees Rietmulder, Bas Norel, Jolanda Friedhoff-Kneijber, Henny Rodenburg (beheerder) en Peter Scholtens. Foto: Tennispark Adegeest

Tennispark Adegeest heeft nieuw bestuur

Sport Sport Sport

In het bestuur van Tennispark Adegeest hebben onlangs een aantal wisselingen plaatsgevonden. Zo heeft Ton van Emmerik de voorzittershamer overgepakt van Susanne Rutten. De ledenadministratie gaat van Lia van der Mijn over naar Peter Scholtens. Lynda Mulder heeft het secretariaat doorgegeven aan Evelien Loose en Jolanda Friedhoff- Kneijber neemt de coördinatie van de bar, toernooi en ledenwerving activiteiten over van Bertina Lamboo.

Met deze nieuwe bestuursleden, aangevuld met de routiniers Bas Norel (penningmeester) en Cees Rietmulder (sponsoring en facilitaire zaken), is het Adegeest bestuur weer compleet en enthousiast om de uitdagingen en plannen voor de toekomst op te pakken en te realiseren. 

De eerder genoemde vertrekkende bestuursleden zijn met een afscheid in het zonnetje gezet. Allen hebben meerdere jaren op voortreffelijke wijze de diverse werkzaamheden uitgevoerd en het bestuur en leden zijn ze dan ook zeer erkentelijk voor alles wat zij voor Adegeest betekend hebben.

Zoals al jarenlang is er ook dit jaar op tennispark Adegeest weer de zomer Zwerfkaart aanbieding. Met deze kaart kan je voor maar € 60,- gedurende de drie zomermaanden juni, juli en augustus van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 22.00 en in het weekend van 09.00 t/m 18.00 tennissen en gebruik maken van alle faciliteiten.

Deze zomerkaart is ook een mooie gelegenheid voor alle leden en teams van de verenigingen op sportpark Adegeest die hun zomertrainingen kunnen combineren met lekker tennissen bij de buren en daarna op het prachtige terras nog kunnen nagenieten.

Lijkt het je leuk om een kennis te maken met de tennissport, de bestuursleden, het clubhuis en tennisbanen. Loop dan gerust eens binnen op tennispark Adegeest aan de Weddeloop 4 in Voorschoten en informeer naar de zomer Zwerfkaart, of alle andere flexibele lidmaatschap mogelijkheden, tennislessen en andere activiteiten. Zie ook www.tennispark-adegeest.nl.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Voorschotense Krant vrijdag in de bus en op www.voorschotensekrant.nl 8 uur geleden
Afbeelding
"BLIJSPEL" VERGETELHEID toneelgroep Voorschoten: alleen nog kaarten voor 6 april 11 uur geleden
Afbeelding
Leerlingen Gevers: oorlogsverhalen blijven vertellen 17 uur geleden
Jesper Zonneveld neemt per 1 april Heymans IJzerwaren aan het Treubplein 6, over van Bob Heijmans. Foto: Nelleke de Vries
Heymans IJzerwaren heeft nieuwe eigenaar: Jesper Zonneveld 21 uur geleden 27
De familie van Ton is blij met het speciale bankje
Een eigen bankje met plaquette voor Ton van der Pol 27 mrt, 15:44 9