<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Foto:

Voetballiefde zonder grenzen, voor de leukste Oranjefoto!

Voorschoten - Morgen begint het EK en natuurlijk zijn wij ook supporter van het Nederlands Elftal! De voorpagina van onze krant van 25 juni zal weer vrolijk oranje kleuren! 

Wij zoeken daarom foto’s van oranje versierde straten, mensen, huizen en wat je allemaal nog meer kan verzinnen. Stuur je foto naar: redactie@voorschotensekrant.nl , de mooiste plaatsen wij op de voorpagina, de inzender van deze foto ontvangt het boek Voetballiefde zonder grenzen, gesigneerd door de auteur Hans Douw!
NB, wij gaan ervan uit dat wij alle ingezonden foto’s mogen gebruiken.

Over het boek:
Halverwege de jaren zeventig werd Hans Douw (Voorschoten, 1965) verliefd op de voetbalsport. Wat begon als een onschuldige hobby, groeide uit tot een levensproject. Hans raakte in de ban van stadions en reisde over de hele wereld om clubs te bezoeken. Zo groeide hij uit tot de ‘Groundhopper des Vaderlands’. Deze titel kreeg hij tijdens een interview van de presentatoren van NOS Langs de Lijn. Hans zag duizenden duels in negentig landen op vijf continenten. Dat was niet altijd zonder gevaar. Hij werd gearresteerd door het Russische leger, trok door favela’s en townships en liep op uiteenlopende plaatsen tussen supportersgeweld. Hij voelde de spanning van voormalige oorlogsgebieden, bezocht intense stadsderby’s en stond op de middenstip van het meest noordelijke stadion van Europa. In ‘Voetballiefde zonder grenzen’ neemt Douw de lezer niet alleen mee tijdens zijn reizen en avonturen, maar beschrijft hij alles wat bij een stadionbezoek komt kijken. Hij doet dit op een zodanig gepassioneerde en opgewekte manier, dat dit boek leuk is voor alle soorten voetbalfans.

NB: ook heel geschikt als vaderdagkado!


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten