<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Foto: Rijnlandroute.nl
Regio nieuws

Nieuwe situatie A44 afrit 8 Leiden-West per 24 juni

Vanaf donderdag 24 juni geldt er een nieuwe situatie op de A44 richting Amsterdam, dan zijn de afritten 9 en 8 gecombineerd. Verkeer vanuit richting Wassenaar/Voorschoten dat gebruik wil maken van afrit 8 (Leiden-West), moet bij afrit 9 (Leiden-Zuid) al de keuze maken. 

Deze wegaanpassing is één van de stappen die de komende maanden worden uitgevoerd ter voorbereiding op de aanleg van de definitieve weginrichting van aansluiting Leiden-West. 

Om de nieuwe situatie aan te leggen, worden de avond/nacht voorafgaand werkzaamheden uitgevoerd en zijn de afritten 9 en 8 op de rijbaan richting Amsterdam afgesloten.

Afsluiting afrit 9/8 op A44 richting Amsterdam dicht op 23/24 juni
Op woensdag 23 juni zijn de afritten 9 (Leiden-Zuid) en 8 (Leiden-West) op de A44 richting Amsterdam vanaf 21.00 uur afgesloten tot 05.00 uur de volgende ochtend. Ook is er 1 rijstrook afgesloten. Er blijft 1 rijstrook richting Amsterdam beschikbaar.

De werkzaamheden
De werkzaamheden bestaan onder meer uit het frezen en aanbrengen van asfalt. Met name het frezen kan hoorbaar zijn in de directe omgeving.

Omleiding
Tijdens de afsluiting van de afritten 9 en 8 wordt het verkeer omgeleid via aansluiting Oegstgeest (7).

Reserve-avond/nacht
Er is een reserveavond/nacht gepland voor de dag erna (donderdag 24 juni vanaf 21.00 tot 05.00 uur de volgende ochtend) indien de werkzaamheden door onvoorziene (weers)omstandigheden niet door kunnen gaan.

Bron: Rijnlandroute.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten