<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Foto:

Solo Tentoonstelling Gemma Jonker

Een bezoekerstentoonstelling samengesteld door museoloog Miracle May.

De abstracte schilderijen van hedendaagse kunstenaar Gemma Jonker is te zien op de online tentoonstelling van Galerie Sorelle Sciarone dit zomer!

 Deze tentoonstelling zet het concept van een tentoonstelling op zijn kop

In plaats van ons een eind tentoonstelling te presenteren, plaatst onze curator, Zuid- Afrikaanse Miracle May zichzelf in de schoenen van de kijker. Ze werkt alles vrij uit wat in je opkomt bij het bekijken van abstracte kunst. Meestal is een vrije associatie bij het kijken naar een tentoonstelling iets dat intern bij de kijker gebeurt. Deze interne dialoog en associaties van een galerie- of museumbezoeker worden zelden hardop uitgesproken, en waarschijnlijk nog minder vaak meegenomen. Deze presentatie van abstracte kunst stelt ons in staat om één individueel subjectief verhaal te volgen rond het ervaren van abstracte kunst, gezien de kracht van abstracte kunst in haar subjectiviteit ligt.

Galerie Sorelle Sciarone is een galerie gebaseerd op de culturele kracht van curatoren en kunstenaars. Iedere twee maanden is een nieuwe solotentoonstelling van een kunstenaar uit de regio Zuid-Holland.

 https://nl.gallerysorellesciarone.com/tentoonstellingen/een-bezoekerstentoonstelling


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten