<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
<p>Toch een mooi afscheid van groep 8 van de Regenboog.&nbsp;</p>

Toch een mooi afscheid van groep 8 van de Regenboog. 

(Foto: Basisschool De Regenboog)
Regio nieuws

Kamp & Spelletjesmiddag groep 8 bij RK Basisschool De Regenboog

Van woensdag 9 t/m vrijdag 11 juni was er weer het jaarlijkse kamp groep 8. Vanwege de corona maatregelen werd deze georganiseerd in en rondom de school. 

We hebben veel activiteiten gedaan rondom de Vlietlanden en Meijendel én we hebben één nacht op school geslapen. De maaltijden (BBQ, patat, pannenkoeken) aan het eind van de dagen werden georganiseerd en bereidt door een aantal ouders en collega’s. Het weer zat mee en we hebben ervan genoten!

Ook als onderdeel van het afscheid van groep 8 hebben wij op woensdagmiddag 23 juni een spelletjesmiddag gehouden. Voorheen was dit de Vossenjacht die traditioneel plaatsvond in het dorp van Voorschoten. Deze middag waren alle collega’s aanwezig om te helpen/begeleiden bij de spellen, bijvoorbeeld: goede doel schieten, hak & knak, sjoelen en nog veel meer leuke spelletjes. Na afloop van de spelletjesmiddag hebben we gezellig met elkaar gegeten. De afsluitende maaltijd van de groep 8’ers en alle leerkrachten werd gesponsord door Dirk v/d Broek Voorschoten. 

Na het eten was er tijd om nog ontbrekende namen te verzamelen voor op het witte T-shirt dat de kinderen zelf mee hadden. Het T-shirt is bedoeld als een herinnering aan alles en iedereen die de schooltijd voor de kinderen zo bijzonder heeft gemaakt.

Ondanks de nog steeds geldende corona maatregelen hebben we alles uit de kast gehaald om er een onvergetelijk afscheid voor de kinderen van groep 8 van te maken, want ook in coronatijd verdienen de kinderen het om volop van hun jonge levens te genieten. Afscheid nemen van je basisschool doe je ten slotte maar één keer!

Grote dank gaat uit naar de ouders, collega’s, Dirk v/d Broek Voorschoten en alle begeleiders tijdens de activiteiten rondom De Vlietlanden en Meijendel.


&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=voorschotensekrant.nl&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;
Meer berichten