Op woensdag 11 augustus kun je pony rijden bij de bibliotheek
Op woensdag 11 augustus kun je pony rijden bij de bibliotheek Foto: Bibliotheek Voorschoten

Paardenplezier bij de bibliotheek en nog veel meer

Cultuur Kunst & Cultuur

Twee pony’s komen woensdag 11 augustus tussen 10.00 en 12.00 uur samen met jou vakantie vieren! Maak een ritje over het Oranjeplein en/of verwen de pony’s met een fijne poetsbeurt! Ponyrijden op slippers is gevaarlijk. Dus wil je meedoen, trek dan dichte schoenen aan. Als het regent, wordt deze activiteit afgelast. 

Roos komt voorlezen!
In de maand augustus komt de 12-jarige Roos elke woensdag om 14.30 uur voorlezen op de jeugdafdeling van Bibliotheek Voorschoten.
Zij leest de leukste, gekste, stoerste of liefste verhalen voor aan kinderen van ongeveer 3 tot 6 jaar. Zien we je woensdag?

Sportieve Speurtocht door de bibliotheek; win een echte medaille!
Deze hele zomer staat er een speurtocht voor je klaar in de bibliotheek, helemaal in het teken van sport! Sprint dus naar de bibliotheek, neem een duik in onze collectie boeken, slalom jezelf tussen de kasten door, vind alle sporten en win een échte medaille!

Deze speurtocht is geschikt voor basisschoolkinderen en is verkrijgbaar aan de balie. Vind je sommige woorden nog moeilijk? Vraag dan aan je ouder of grotere broer of zus om je te helpen met het invullen van het antwoordenvel.

Spreekuren in de zomervakantie
Ook in de zomervakantie helpen onze vrijwilligers jou met lastige formulieren en apparaten!

Kun je wat hulp gebruiken met je computer, telefoon of tablet? Kom naar het Digitaal Spreekuur! Je bent welkom op dinsdag van 10.00 uur tot 12.00 uur in Voorschoten en 14.00 uur tot 16.00 uur in Wassenaar.

Heb je een moeilijke brief ontvangen? Of kun je hulp gebruiken met het invullen van formulieren? De Formulierenbrigade helpt je weer op weg op dinsdag van 10.00 uur tot 12.00 uur in Voorschoten.

Bibliotheek Voorschoten is gevestigd aan de Wijngaardenlaan 4. Meer info: obvw.nl

Nieuws overzicht

Jesper Zonneveld neemt per 1 april Heymans IJzerwaren aan het Treubplein 6, over van Bob Heijmans. Foto: Nelleke de Vries
Heymans IJzerwaren heeft nieuwe eigenaar: Jesper Zonneveld 1 uur geleden 2
De familie van Ton is blij met het speciale bankje
Een eigen bankje met plaquette voor Ton van der Pol 18 uur geleden 7
Onlangs werd 25 jaar aangepast roeien, gevierd bij Roeivereniging Rijnland
25 jaar aangepast roeien binnen roeivereniging Rijnland 20 uur geleden
Afbeelding
MHC Forescate JO14-2 toont teamspirit tegen koploper Rijswijk 20 uur geleden
Tamim Haqparast en Shah Wali laten u in hun nieuwe restaurant Meydani graag kennismaken met de authentieke oosterse keuken. Foto: Vsk
Geniet bij Meydani van de authentieke oosterse keuken gisteren 2