Afbeelding
Foto: Ellen

De Leidse Hooitocht in Polderpark Cronesteyn

Algemeen

Leiden - Van donderdag 26 tot en met zondag 29 augustus is het zover: dan kunnen jong en oud deelnemen aan ‘De Leidse Hooitocht’, het leukste natuuravontuur van Leiden. De Hooitocht vindt plaats van 10.00 - 16.00 uur in polderpark Cronsteyn. Vanaf het startpunt, midden in het park, kun je al zwervend door Cronesteyn allerlei leuke en spannende natuuractiviteiten doen en beleven.

Als gezin of groep, zoals BSO of kinderfeestje, boek je vooraf online en kies je een tijdstip waarop je van start wilt gaan. Tijdens deze tocht door Cronesteyn, valt er veel te doen, zien en beleven. Zo kun je bijvoorbeeld uilenballen pluizen, proefjes doen met planten, je eigen thee plukken en de Vliet ontdekken vanaf een roeiboot. Sommige activiteiten kun je zelf doen, zoals kleine beestjes-bingo, bij andere staan experts om je te helpen of uitleg te geven. Uiteraard handhaaft de organisatie de regels van het RIVM. Tickets zijn € 5,00 per persoon en kunnen vooraf geboekt worden via: www.leidsehooitocht.nl

Tip van de organisatie: Er zijn een beperkt aantal tickets per dag beschikbaar, dus wacht niet te lang met boeken!

Nieuws overzicht

De bewoners van de Brunita J. Gemmekelaan protesteren al sinds vorig jaar tegen de komst van flexwoningen op het Geestwoningpad.
Buurt opgelucht: géén flexwoningen op Geestwoningpad 10 uur geleden
Afbeelding
Van chaotische hoofd naar innerlijke kind 10 uur geleden
Afbeelding
Wereldwinkel Voorschoten: volop keus voor moederdag! 10 uur geleden
Afbeelding
Intratuin rijdt mee in de Bloemencorso met betoverende auto 10 uur geleden
Afbeelding
Lang zal hij leven! 16 uur geleden