<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
<p>Een bewoner van Florence Adegeest genoot van het priv&eacute; concert van Harrie Lalieu.&nbsp;</p>

Een bewoner van Florence Adegeest genoot van het privé concert van Harrie Lalieu. 

(Foto: Florence Adegeest)
Regio nieuws

Bewoner Florence Adegeest krijgt privé optreden Harrie Lalieu

Op donderdag 19 augustus kreeg één van de bewoners van Florence Adegeest een privé optreden van violist Harrie Lalieu. Het optreden werd gerealiseerd door de samenwerking van Florence Adegeest met de Cultuurfabriek Voorschoten en Sinfonietta Voorschoten. 

Die Lustige Witwe van Franz Lehár en Wien bleibt Wien van Joh. Schrammel werden ten gehore gebracht. Voor Florence Adegeest is er een belang voor muziek bij dementerende ouderen en is er behoefte om in te spelen op de individuele interesses en behoeften van de cliënt.

Sinfonietta Voorschoten en De Cultuurfabriek willen graag hun bijdrage leveren aan verzoeken van Adegeest en andere zorg- en welzijnsinstellingen. ‘’Cultuur heeft oog voor maatschappelijke vragen’’. Om dit succes voort te zetten, zal er in de toekomst nog vaker initiatief worden ondernomen om deze samenwerking tot stand te brengen.


&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=voorschotensekrant.nl&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;
Meer berichten