<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Foto: Gemeente Leiden
Regio nieuws

Leidse binnenstad zaterdagmiddag lastig bereikbaar

Op zaterdag 11 september is de binnenstad van Leiden tussen 13.30 en 17.30 uur waarschijnlijk lastig bereikbaar als gevolg van een ‘Unmute us’ demonstratie op de singels rond het centrum. 

De demonstratie volgt een route over de singels rond de binnenstad van Leiden. Zie het kaartje in de bijlage. De organisator zet langs de route verkeersregelaars in. 

Arriva geeft aan dat een aantal bushaltes vervalt tussen 14.00 en 17.00 uur en bussen alternatieve routes rijden. Op https://www.arriva.nl/consumenten/ is te vinden om welke buslijnen het gaat.

Bezoekers van de binnenstad kunnen dus het beste met de fiets of lopend het centrum in gaan.

Unmute us
De demonstratie wordt georganiseerd door evenementenorganisaties in Leiden en omgeving. De demonstranten roepen op deze manier het kabinet op festivals en evenementen weer open te stellen. De demonstratie start om 14.00 en eindigt om 17.00 uur.<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten