Afbeelding
Foto: Jos van den Berg

Brandweermuseum komende zaterdag weer open

Cultuur Kunst & Cultuur

Na alle vakantieperikelen van zowel de jeugd als onszelf is het aanstaande zaterdag 18 september tijd voor een verplaatste museumdag. Na een druk bezocht aantal vakantieopeningen gaat het museum weer regulier open voor het publiek. 

In onze vakantieperiode hebben wij een bezoek gebracht aan het oude brandspuithuis in Serooskerke (Veere) in Zeeland. Een particulier museum met drie thema’s. Een daarvan is de brandweer. Wij hebben daar nieuwe ideeën opgedaan. Deze gaan we komende tijd uitwerken. 

Een begin daarvan wordt dit weekend al gemaakt door meer DOE dingen voor de jeugd aan te bieden. Kijken is leuk bij de brandweer maar DOEN nog leuker. Dus kom zaterdag a.s. naar het brandweermuseum Voorschoten en DOE mee.

Het Brandweermuseum is te vinden achter de brandweerkazerne aan het Burg. Van der Haarplein. De ingang is aan de Zwaluwweg. 

Nieuws overzicht

Afbeelding
Activiteiten meivakantie bij Intratuin 9 minuten geleden
Binnenkort komt het eerste boek van Astrid Janson over haar hechtingsstoornis uit. Tegelijkertijd is ze hobbyfotograaf en exposeert in Amersfoort. Foto: VSK
Ontmoeting bij de Dorpspomp 1 uur geleden
Afbeelding
Vacature doktersassistente 1 uur geleden
Afbeelding
Cyberaanval op gemeente afgeslagen 3 uur geleden
In mei en juni komt de bodyscan weer naar Drogisterij De Pauw van eigenaresse Veronica de Smit. Inschrijven kan vanaf nu. Foto: VSK
Ook dit jaar de bodyscan bij Drogisterij De Pauw 6 uur geleden