Afbeelding
Foto: VOV

VOV Danscafé en Holiday on Ice bij Vereniging Ouderenbelang Voorschoten

Algemeen Regio nieuws

Vanaf 26 september organiseert de VOV het maandelijkse VOV Danscafé. De dansmiddagen worden gehouden op zondagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur in het VOV-verenigingsgebouw aan de Prof. Einstaanlaan 3. 

U wordt ontvangen met gratis koffie of thee, daarna kunt u een dansje maken. Op zondag 26 september kunt u vrij dansen. De muziek zal verzorgd worden door Cees Zwaal. Op zondag 10 oktober, 7 november en 12 december is er dansen onder leiding van dansleraar Aad Stevens. 

Het VOV Danscafé is alleen toegankelijk voor leden, op vertoon van de coronapas. De eigen bijdrage is € 2,00, drankjes kosten € 1,00 per stuk.

Bent u nog geen lid? Nieuwe leden zijn van harte welkom. Mail naar ledenadministratie@VOVvoorschoten.nl, vul het inschrijfformulier op de website van de VOV in of haal een papieren versie op bij het VOV-gebouw.

Holdiay on Ice - Supernova
Op vrijdagmiddag 7 januari om 14.00 uur vindt dit spektakel plaats in de Ahoy in Rotterdam. Tijdens de adembenemende show SUPERNOVA komt het publiek ogen en oren tekort. De 40 internationale artiesten zijn niet alleen op, maar ook bóven het ijs te zien. Voor de show werd een speciaal hightech 3D decor ontwikkeld en werden MEER DAN 300 spectaculaire kostuums ontworpen.

De VOV heeft een optie genomen op een aantal kaarten en er zijn nog kaarten beschikbaar voor leden van de VOV. Nog geen lid? Misschien is dit een mooie gelegenheid om lid te worden! Een ticket voor de voorstelling kost € 45,- excl. vervoer per bus. De kosten van de bus zijn € 18,-. Let op! Uw aanmelding is pas definitief na betaling van de kosten. U kunt zich tot 17 oktober aanmelden bij Thea Zweers, tel.: (071) 561 40 84.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Volleybalrecreanten Gemini Kangeroes zoeken sociale spelers 10 minuten geleden
Jan Spit (l) en Hans Dijksterhuis organiseren ook dit jaar het Voorschoten Open op 25 mei. Foto: VSK
13e editie Voorschoten Open Golf op zaterdag 25 mei 6 uur geleden
Afbeelding
Depressievereniging afdeling Leiden heeft ruimte voor nieuwe deelnemers!! 6 uur geleden
Na nog veel spannende momenten in het laatste kwart bleef de eindstand onbeslist, wat voor de blauwen toch als winst voelde!
Meisjes Forescate MO 12-4 spelen gelijk tegen Zoetermeer 7 uur geleden
Isis en Lisanne wonnen de dubbel.
Forescate 1 haalt met 6-0 de eerste overwinning binnen 7 uur geleden