<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Foto:
Regio nieuws

Stem bij Rabo Clubsupport op Sintvoorieder1

Stichting Sintvoorieder1 zet zich al 12 jaar in om kinderen uit gezinnen die afhankelijk zijn van de voedselbank, of die te maken hebben met huiselijk geweld, een sinterklaaskado te geven. Het hele jaar wordt toegewerkt naar dé dag op 5 december. Sintvoorieder1 is één van de verenigingen die kans maakt op een financiële bijdrage van Rabo Clubsupport. Dit jaar willen we 15.000 kinderen blij maken. We kunnen uw stem dan ook hard gebruiken! 

De financiële bijdrage van Rabo Clubsupport wordt gebruikt voor de aankoop van kado’s voor oudere kinderen (12-18 jaar). Hiervoor zijn goederendonaties beperkt, maar ook zij verdienen gelijktijdig met hun jongere broers of zussen een liefdevol kado op Sinterklaasavond. Het gaat om inclusiviteit en een warm gebaar voor alle minderbedeelde kinderen.

Rabo Clubsupport
Rabobank heeft als coöperatie geen aandeelhouders, maar leden. Elk jaar geven zij een deel van de winst terug aan de maatschappij. De leden beslissen mee waar dat geld naartoe gaat. Van 4 tot 25 oktober kunnen leden van de Rabobank hun stem uitbrengen op de favoriete club, stichting of vereniging.

Van 1 tot en met 14 november zijn de finale uitreikingen en horen alle deelnemende clubs welke financiële ondersteuning ze krijgen. 

Uiteraard hopen we dat veel leden hun stem uitbrengen op Sintvoorieder1. Dat helpt ons om het doel 15.000 kinderen blij te maken, te realiseren!

Sintvoorieder1
Sinterklaas komt helaas niet overal zomaar langs. Voor kinderen in crisis- en opvanghuizen en kinderen waarvan de ouders afhankelijk zijn van de voedselbank is het niet vanzelfsprekend dat Sinterklaas op 5 december langskomt met een kadootje. Sintvoorieder1 vindt dat niemand dit kinderfeest mag missen. Gelukkig delen heel veel mensen deze mening. De verwachting is dat nog meer gezinnen dit jaar een beroep moeten doen op de stichting voor een Sinterklaaskado, dus alle hulp is welkom!

Help jij dit jaar mee met kadootjes inzamelen?
Om het ook dit jaar voor elkaar te krijgen dat ieder kind een Sinterklaaskadootje ontvangt, kunnen we alle hulp goed gebruiken. Niet alleen door een financiele bijdrage van Clubsupport, maar ook met acties van scholen, instellingen of bedrijven om nieuw, of zo goed als nieuw speelgoed in te zamelen, particuliere acties met vrienden en kennissen maar ook het meehelpen met het inpakken van de kadootjes op de inzamelingsavonden als pakhuismedewerker. Er zijn talloze manieren om Sintvoorieder1 te helpen.

Meer weten of wil je doneren? Kijk voor meer informatie op www.sintvoorieder1.nl, check de Facebookpagina en instagram of stuur een email naar info@sintvoorieder1.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten