Van links naar rechts: Hans Toor, voorzitter van de sponsorcommissie, burgemeester Nadine Stemerdink en Pieter van Dijken, voorzitter van Voorschoten ’97.
Van links naar rechts: Hans Toor, voorzitter van de sponsorcommissie, burgemeester Nadine Stemerdink en Pieter van Dijken, voorzitter van Voorschoten ’97. Foto: Voorschoten'97

Eerste presentatiegids 2021 – 2022 Voorschoten ’97 voor burgemeester Stemerdink

Sport Sport

Een goede traditie wil dat na afloop van de eerste thuiswedstrijd van Zaterdag 1 de presentatiegids van Voorschoten ’97 wordt gelanceerd. Zaterdag 2 oktober was het in de Business Club op Sportpark Adegeest met veel bezoekers, een hapje en een drankje weer ‘ouderwets’ gezellig. Burgemeester Nadine Stemerdink ontving er het eerste exemplaar uit handen van Pieter van Dijken, voorzitter van Voorschoten ’97. 

De burgemeester toonde zich verheugd dat het nu weer mogelijk is om op een zo ongedwongen manier bij elkaar te komen. Zij vindt sport heel belangrijk en is benieuwd kennis te maken met het gehele sportleven in Voorschoten.

Veel sponsoren
De sponsorcommissie van Voorschoten’97 is het weer gelukt om er een aantrekkelijke uitgave van te maken. Bijna zestig veelal plaatselijke sponsoren hebben de uitgave van de nieuwe presentatiegids mogelijk gemaakt. De gids bevat o.a. interviews met de selectietrainers, vrijwilligers en sponsoren. Ook is er informatie over het wedstrijdprogramma, jeugdzaken en atletiek met veel mooie foto’s.

Bij de overhandiging keek Pieter van Dijken terug op het afgelopen sportjaar. Dankzij de inspanningen van velen kon het jeugdvoetbal gelukkig doorgaan. Binnen de coronaregels konden de seniorleden soms trainen. In de technische organisatie van de club is het een en ander veranderd. Met nieuwe toplagen voor de voetbalvelden en led-verlichting is geïnvesteerd in de accommodatie. Hij bedankte de sponsorcommissie onder leiding van Hans Toor voor de mooie nieuwe gids, waarvoor Luuc Oerlemans veel foto’s maakte.

Jubileumjaar
Er wacht Voorschoten ’97 een bijzonder sportjaar. De club bestaat in 2022 25 jaar en dat wordt op 1, 2 en 3 juli 2022 voor iedereen groots gevierd. De club komt met een plan om de accommodatie, bijvoorbeeld voor de kleedkamers en de atletiekbaan, gereed te maken voor de volgende 25 jaar. Dit plan wordt voor de komende gemeenteraadsverkiezingen aan de gemeenteraad aangeboden.


Afbeelding

Nieuws overzicht

Burgemeester Stemerdink kwam het nog altijd heel fitte echtpaar Van Katwijk feliciteren met het diamanten huwelijk. Foto: PR
Diamanten echtpaar Van Katwijk: altijd trots op elkaar 20 minuten geleden
Afbeelding
Voorschotense Krant vrijdag in de bus en op www.voorschotensekrant.nl 2 uur geleden
Afbeelding
Vol Cultureel Centrum Voorschoten genoot van de KC Big Band! 3 uur geleden
Het bestuur van de Autotocht met vlnr Peter Grimbergen, Joyce Spendel, Tineke van Os, Marijke Kljn en Sander de Ridder. Foto: Pr
De 92e Autotocht Ouden van Dagen is op woensdag 8 mei 3 uur geleden 1
Afbeelding
"BLIJSPEL" VERGETELHEID toneelgroep Voorschoten: alleen nog kaarten voor 6 april 19 uur geleden