Afbeelding

Gratis Speelgroep 1+ bij peuterspeelzalen van de SKV in Voorschoten

Algemeen Regio nieuws

Op 22 en 24 november start bij de Stichting Kinderspeelzaal Voorschoten een gratis ouder-kind Speelgroep voor kinderen tussen de 1 en 2 jaar oud. 

Tijdens de Speelgroep-ochtend wordt onder leiding van een pedagogisch medewerker en een pedagoog een kort programma aangeboden en kunnen ouders samen met hun kindje met een ruim aanbod van prikkelend en uitdagend materiaal spelen. Ontmoeten andere ouders en kunnen gebruik maken van de kennis van de deskundige leidsters die aanwezig zijn.

De SKV is al sinds 1968 specialist in het peuterspeelzaalaanbod in Voorschoten en in de ontwikkeling van peuters. Er zijn verspreid door Voorschoten zes peuterspeelzalen. Kinderen worden er tijdens de ochtenden op een speelse manier uitgedaagd en voorbereid op hun basisschooltijd. Tijdens de Speelgroep 1+ kunnen ouders gedurende 5 bijeenkomsten (de eerste kennismakingsochtend op 22 of 24 november 2021 en 4 bijeenkomsten in januari tot en met maart 2022) geheel vrijblijvend zelf meemaken wat een peuterspeelzaal is.

De locaties waar ouders gebruik kunnen maken van de Speelgroep 1+ zijn: op de maandagochtend bij de Boschfluiters (Sixlaan 4) en op de woensdagochtend bij de Hooiberg (Aletta Jacobsplantsoen 99). De tijden zijn van 9.15 tot 11.00 uur.

Als ouders meer willen weten of zich samen met hun kindje willen opgeven, kunnen zij daarvoor contact opnemen met Louise Schrijver (06 447 44404) of een mail sturen naar: info@kinderspeelzaalvoorschoten.nl. Meer informatie over het peuterspeelzaalwerk en de speelgroep 1+ van de SKV is ook te vinden op de website: www.kinderspeelzaalvoorschoten.nl.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Kinderpartijtje in het filmtheater 9 uur geleden
Het trieste resultaat van één nacht vorst. 90% van de druivenoogst is mislukt.
Vorst nekt druivenoogst Chateau Deux Filles 11 uur geleden
Anja en Zhang Hu zijn al 25 jaar eigenaar van Restaurant Alexander. Een must voor de liefhebbers van de echte Chinese keuken. Foto: PR
Restaurant Alexander: de echte traditionele Chinese keuken 12 uur geleden
Na afloop werd er nog druk gediscussieerd over de antwoorden. Het bleef nog lang gezellig!
Ruim 180 deelnemers aan Oranje Pubquizzen 17 uur geleden 6
Afbeelding
Volleybalrecreanten Gemini Kangeroes zoeken sociale spelers 23 apr, 16:10