Zangeres Katrina Kabinecka treedt op 20 november op bij PJPJ
Zangeres Katrina Kabinecka treedt op 20 november op bij PJPJ Foto: PJPJ

Jong zangtalent bij PJPJ

Cultuur Kunst & Cultuur

Op zaterdagavond 20 november (aanvang 20:00 uur) komt de jonge jazz zangeres Katrina Kabinecka met haar band optreden in het Cultureel Centrum (Prinses Marijkelaan 4) bij Podium Jong Professionals Jazz. 

Katrina komt uit Letland en ontdekte als jong kind haar liefde voor muziek. Katrina is dit komend seizoen bezig met het behalen van haar bachelor diploma jazz zang aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Zij volgt regelmatig master classes van gerenommeerde professionals en won al diverse prijzen in competities voor jong talent en participeerde in verschillende landen op festivals en in muziekprojecten waaronder “Riga Jazz Stage”, Ümbria Jazz”, “Saulkrasti Jazz”, “Swingin’ Saxonia” en “Ventspils Groove”. Zij treedt regelmatig op als zangsoliste en als achtergrond zangeres en deelde het podium met vele musici in Letland maar ook in andere Europese landen. 

Katrina treed 20 november op met Aseo Friesacher op piano, Snorri Skúlason op bas, Prentice Povey op drums en Paul Beskers op saxofoon en zij zullen op deze avond jazz originals, hedendaagse composities en bekende jazz standards uitvoeren.  

Zie voor meer info over deze en andere jazzconcerten: www.pjpj.nl

Nieuws overzicht

Afbeelding
Volleybalrecreanten Gemini Kangeroes zoeken sociale spelers 17 uur geleden
Jan Spit (l) en Hans Dijksterhuis organiseren ook dit jaar het Voorschoten Open op 25 mei. Foto: VSK
13e editie Voorschoten Open Golf op zaterdag 25 mei 23 uur geleden
Afbeelding
Depressievereniging afdeling Leiden heeft ruimte voor nieuwe deelnemers!! 23 uur geleden
Na nog veel spannende momenten in het laatste kwart bleef de eindstand onbeslist, wat voor de blauwen toch als winst voelde!
Meisjes Forescate MO 12-4 spelen gelijk tegen Zoetermeer gisteren
Isis en Lisanne wonnen de dubbel.
Forescate 1 haalt met 6-0 de eerste overwinning binnen gisteren