Vlnr Patricia Kortekaas, Helma van der Wende, Cees Bremmer, Bas van Benschop, Mark van Oostrum, lijstduwer Piet Bukman en fractievoorzitter René Zoetemelk. Foto:VSK
Vlnr Patricia Kortekaas, Helma van der Wende, Cees Bremmer, Bas van Benschop, Mark van Oostrum, lijstduwer Piet Bukman en fractievoorzitter René Zoetemelk. Foto:VSK

CDA kiest René Zoetemelk als lijsttrekker

Politiek Persberichten Politiek

(Persbericht) De leden van het CDA Voorschoten hebben René Zoetemelk, unaniem verkozen als lijsttrekker bij de gemeenteraadsverkiezingen maart 2022.  De geboren en getogen Voorschotenaar trekt de lijst voor de tweede keer. 

Het CDA heeft een kandidatenlijst vastgesteld met 41 namen. Op nummer 2 staat Patricia Kortekaas, zij is nu burgerraadslid. De plek 3 en 4 zijn voor raadsleden Mark van Oostrum en Cees Bremmer. De 5e plaats wordt ingenomen door Helma van der Wende. Op de nummers 6 tot en met  10 staan Bas van Benschop (nu burgerraadslid), Bart van Horck, Ronald Lockhorst, Okke de Boks en Rob Hendriks.  Als lijstduwer staat op nummer 41 oud minister Piet Bukman.

Tijdens dezelfde ledenvergadering heeft het CDA het verkiezingsprogramma vastgesteld. Belangrijk thema’s vanuit een sterk en democratisch zelfstandig Voorschoten zijn gezonde  financiën, sterke verenigingen, veiligheid en verduurzaming. Bij het besturen wil het CDA gebruik maken van de krachten die er zijn binnen Voorschoten. Door kennis, ervaring  en belangen van inwoners goed te combineren moeten verbindingen ontstaan die Voorschoten nog sterker maakt en een goede partner in de regio.

Nieuws overzicht

De bewoners van de Brunita J. Gemmekelaan protesteren al sinds vorig jaar tegen de komst van flexwoningen op het Geestwoningpad.
Buurt opgelucht: géén flexwoningen op Geestwoningpad 17 uur geleden
Afbeelding
Van chaotische hoofd naar innerlijke kind 17 uur geleden
Afbeelding
Wereldwinkel Voorschoten: volop keus voor moederdag! 17 uur geleden
Afbeelding
Intratuin rijdt mee in de Bloemencorso met betoverende auto 17 uur geleden
Afbeelding
Lang zal hij leven! 22 uur geleden