Logo voorschotensekrant.nl
<p>Alles op Tafel, met Linda de Mol, Lies Visschedijk, Peter Paul Muller, Waldemar Torenstra, Diederik Ebbinge, Eva Crutzen, Ramsey Nasr&nbsp;</p>

Alles op Tafel, met Linda de Mol, Lies Visschedijk, Peter Paul Muller, Waldemar Torenstra, Diederik Ebbinge, Eva Crutzen, Ramsey Nasr 

(Foto: )

Actueel programma filmtheater

Het gedroomde scenario van “Terug naar normaal” is helaas herschreven. Dat betekent dat we alleen overdag films kunnen vertonen en bovenop de controle van qr-code en id, weer overgaan naar beperking van het aantal bezoekers, placering, ‘t dragen van ‘n mondkapje (mag af als u zit), naast de basisregels ter voorkoming van corona-besmettingen.

Al is het voor een klein publiek (maximaal 27 per keer), we vonden de films toch zo de moeite waard dat we een aantal voorstellingen naar de middag hebben verschoven. Dat is soms op andere dagen dan dat u van ons gewend bent.
De live opera Macbeth zullen we mogelijk later als registratie kunnen laten zien. De Film&Food-voorstellingen worden vanwege alle onzekerheden naar volgend jaar doorgeschoven. De kerstklassiekers White Christmas en Meet Me in St.-Louis zijn nu als losse voorstellingen gepland. Op de website www.voorschoten.nl  vindt vindt u de actuele informatie over het programma.

Donderdag 2 december, 14.30, zondag 5 december, 15.30: The French Dispatch 
Vrijdag 3 december 14.30 en dinsdag 7 december, 14.30: Alles op Tafel 
Donderdag 9, vrijdag 10 en zondag 12 december 14.30: Spencer 

FAMILIEVOORSTELLINGEN  
Alle films zijn Nederlands gesproken.

zaterdag 4 december 15.00, woensdag 8 december 13.30, zaterdag 11 december 15.00: Encanto 

Woensdag 1 december, 15.30, zaterdag 4 en zondag 5 december 13.00, woensdag 8 december 15.30: Captain Nova 

Meer berichten