<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Foto:
Regio nieuws

Een Sinterklaasfeest om nooit te vergeten!

Halverwege de week ontvingen de kinderen van groep 6 van de Fortgensschool het vervelende bericht dat zij in quarantaine moesten. Er waren teveel kinderen in de klas positief getest. Online lessen zijn niet altijd leuk en handig; je kan niet even lekker kletsen met je buurvrouw en je zit in je eentje thuis voor een computer naar de juf te luisteren. En dan was het ook nog eens de week van Sinterklaas. Dubbele pech zou je denken, maar daar wisten de juffen van groep 6 wel raad op. 

Wat een verrassing toen vrijdagmorgen bij alle leerlingen de surprise bezorgd bleek zodat met het feest kon worden begonnen toen om 9 uur de hele klas online was. 

Iedereen had zijn best gedaan om er iets moois van te maken en leuke cadeautjes te kopen. Voor elk kind was er een gedicht, waarvan opnames zijn gemaakt (weer een voordeel van online lessen). Na het voorlezen van een gedicht mocht het kind voor de camera de surprise uitpakken en het cadeau laten zien. 

Normaal is het al moeilijk om niet aan te geven wie de surprise gemaakt had, nu was het helemaal spannend maar er werd keurig naar elkaar geluisterd, tot het einde aan toe. 

Met dank aan alle ouders die donderdagavond alle surprises bij de kinderen voor de deur hebben gezet.

Corona brengt veel negatieve dingen, maar het kan soms ook iets moois en unieks opleveren.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten