<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Foto:
Regio nieuws

Hulp met de CoronaCheck-App in de bieb

Aan de beurt voor een boosterprik, maar wil je hulp bij het online plannen van een afspraak of bij het toevoegen van de boosterprik in de CoronaCheck App? Bekijk de Uitleg CoronaCheck op obvw.nl of kom naar het Digitaal Spreekuur op dinsdag in de bibliotheek aan de Wijngaardenlaan.

De boosterprik kun je direct nadat je die gehad hebt toevoegen in de CoronaCheck-app. Dan zijn alle gegevens weer actueel en kun je de QR code weer gebruiken na de lockdown. 

Extra digitale spreekuren
Voorschoten: dinsdag 10.00 uur tot 12.00 uur
Extra spreekuren op vrijdag 7, 14, en 21 januari van 10.00 uur tot 12.00 uur.

Gratis online activiteit: Wat zie jij ‘s avonds aan de sterrenhemel?
De aarde is één van de acht planeten in ons zonnestelsel. Kun je die allemaal zien als je ‘s nachts naar boven kijkt? Zijn alle planeten even groot? Waarom is Mars rood? En wat kun je allemaal beleven in de Leidse Sterrenwacht?

Wil jij meer weten over ons melkwegstelsel? Dan is deze presentatie echt wat voor jou! Theo Klaver en Martien Jacobs van de Leidse Sterrenwacht laten verschillende filmpjes zien en vertellen je alles wat je wilt weten over de sterrenhemel.

Datum: woensdag 5 januari 2022 van 10.00 - 11.00. Meer info: www.obvw.nl/agenda

Welke tijdschriften mis jij in onze collectie?

In onze collectie hebben we héél veel tijdschriften beschikbaar. Maar misschien mis jij er nog één?
Welk tijdschrift raad jij ons aan? Laat het ons weten!https://www.obvw.nl/tijdschriftenkranten.html

Yes! Ook in 2022 lees je verder met de TijdschriftenBieb

Voor het lezen van tijdschriften hoef je de deur niet uit! Download de TijdschriftenBieb-app en geniet direct van 16 online tijdschriften met uiteenlopende onderwerpen als reizen, mode, politiek, kunst en psychologie. Veel leesplezier! Meer info: obvw.nl/tijdschriftenbieb

Werken bij Bibliotheek Voorschoten-Wassenaar
Wil je werken bij de Bibliotheek? Momenteel zijn we op zoek naar een Allround Projectmedewerker! Iets voor jou? Bekijk deze en andere vacatures op obvw.nl/vacatures en wie weet zit er iets voor je tussen!


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten