De beker is binnen. Hoogvliet Voorschoten is de beste Hoogvlietsupermarkt van 2021. De supermarkt kreeg ook de prijs voor beste versafdeling. Het team is supertrots.
De beker is binnen. Hoogvliet Voorschoten is de beste Hoogvlietsupermarkt van 2021. De supermarkt kreeg ook de prijs voor beste versafdeling. Het team is supertrots. Foto: Voorschotense Krant

Hoogvliet Voorschoten beste Hoogvliet supermarkt

Algemeen Ondernemer in beeld

De Voorschotense vestiging van Hoogvliet is verkozen tot de beste Hoogvliet supermarkt van 2021. Dat maakte de directie van Hoogvliet gisteren bekend tijdens de online nieuwjaarsreceptie. Behalve de overall-prijs won Hoogvliet Voorschoten ook de prijs voor de beste versafdeling. 

Aan de bekendmaking gaat een jaar van juryrondes en mysterybezoeken vooraf. Voor de medewerkers van Hoogvliet zorgt de winkelwedstrijd voor een gezonde onderlinge competitie. Het behalen van goede resultaten in de winkelwedstrijd draagt bij aan het ‘Wij Hoogvliet’-gevoel, aldus de supermarktketen. In totaal deden er 71 vestigingen mee.

Na diverse beoordelingsrondes door zowel interne als externe juryleden is de Hoogvliet-vestiging in Voorschoten dus als kampioen van 2021 uit de bus gekomen. 

Naast eeuwige roem kregen supermarktmanager Sjoerd de Meijer en zijn team ook de grote wisselbeker.