Afbeelding
Foto: Voorschotenloop

Inschrijving VoorschotenLoop stroomt snel vol

Sport Sport

(Persbericht) Hardlopers uit de hele regio schrijven zich massaal in voor de VoorschotenLoop. Dit is niet verwonderlijk, want loopwedstrijden zijn de afgelopen twee coronajaren bijzonder schaars geweest. Nog altijd loopt de kalender niet over en worden er wedstrijden afgelast. Mede hierdoor nadert de stratenloop op zondag 6 maart nu al het maximale aantal deelnemers. 

Dat de VoorschotenLoop als één van de eerste wedstrijden weer doorgaat, is symbolisch. Twee jaar geleden moest Voorschoten’97 de wedstrijd van het populaire Zorg en Zekerheid Circuit op het laatste moment afgelasten na de bewuste coronapersconferentie drie dagen eerder waarin de eerste lockdown werd aangekondigd. Vorig jaar ging de VoorschotenLoop alleen virtueel door. 

Voor 2022 heeft de organisatie alles op alles gezet om de 25ste editie van het evenement wel door te laten gaan. Geholpen door de versoepelingen en met veel medewerking van de gemeente is dat gelukt. 

Voorwaarden
Wel heeft de organisatie te maken met meerdere voorwaarden. Om het evenement publieksluw te houden, gaan de GeZZinsloop en de prijsuitreiking na afloop niet door. Het maximale aantal deelnemers is vastgesteld op 1250. Iedereen die nog een startbewijs wil bemachtigen, moet er dus snel bij zijn!

Uiteraard staan de traditionele afstanden over 5 kilometer (11.00 uur), 10 kilometer (12.00 uur) en de 10 Engelse Mijl (12.00 uur) wel gewoon op het programma. Burgemeester Nadine Stemerdink geeft op zondag 6 maart het startschot van de verschillende afstanden.

Team ZZ
Nieuw is TeamZZ. Speciaal voor deze jubileumeditie kunnen deelnemers met een groep van vijf deelnemen aan de 5 kilometer. Hun tijden worden bij elkaar opgeteld. Het snelste team wint een mooie prijs!

Meer informatie en inschrijven via www.voorschotenloop.nl.

Nieuws overzicht

Jesper Zonneveld neemt per 1 april Heymans IJzerwaren aan het Treubplein 6, over van Bob Heijmans. Foto: Nelleke de Vries
Heymans IJzerwaren heeft nieuwe eigenaar: Jesper Zonneveld 5 uur geleden 17
De familie van Ton is blij met het speciale bankje
Een eigen bankje met plaquette voor Ton van der Pol 22 uur geleden 9
Onlangs werd 25 jaar aangepast roeien, gevierd bij Roeivereniging Rijnland
25 jaar aangepast roeien binnen roeivereniging Rijnland gisteren
Afbeelding
MHC Forescate JO14-2 toont teamspirit tegen koploper Rijswijk gisteren
Tamim Haqparast en Shah Wali laten u in hun nieuwe restaurant Meydani graag kennismaken met de authentieke oosterse keuken. Foto: Vsk
Geniet bij Meydani van de authentieke oosterse keuken 27 mrt, 10:13 2