Net als in 2018 is er ook nu weer een lijsttrekkersdebat, georganiseerd door de Ondernemersvereniging, Sleutelstad en de Voorschotense Krant.
Net als in 2018 is er ook nu weer een lijsttrekkersdebat, georganiseerd door de Ondernemersvereniging, Sleutelstad en de Voorschotense Krant. Foto: Archief OVV

Het Grote Lijsttrekkersdebat op 7 maart in Cultureel Centrum

Politiek Politiek

Op 14, 15 en 16 maart zijn er gemeenteraadsverkiezingen. Welke plannen hebben de partijen en welke oplossingen zien zij de komende vier jaar? Daarover gaat Het Grote Lijsttrekkersdebat op 7 maart, georganiseerd door de Ondernemersvereniging, de Voorschotense Krant en Omroep Sleutelstad. 

Tijdens het debat stellen de zeven lijsttrekkers van CDA, D66, GroenLinks, PvdA, SP, Voorschoten Lokaal en de VVD zich voor en beantwoorden onder leiding van Lieuwe van Slooten van Omroep Sleutelstad, vragen op het gebied van bouwen en wonen, bereikbaarheid van Voorschoten, de bestuurlijke toekomst van het dorp, het centrum en huisvesting cultuur. Elk onderwerp wordt ingeleid met een filmpje waarin dezelfde vragen zijn gesteld aan willekeurige inwoners.

Het debat wordt gehouden in het Cultureel Centrum aan de Pr. Marijkelaan 4 van 19.30 tot 21.30 uur. Na afloop is er tijd om na te praten. Het debat wordt uitgezonden op 8 maart om 20.30 uur via Sleutelstad TV (Ziggo kanaal 46, KPN kanaal 1421) en sleutelstad.nl/tv en kan gestreamd worden via de facebookpagina’s van de OVV en de Voorschotense krant. Het debat is ook te volgen via #debatvsn. 

Het Cultureel Centrum heeft een capaciteit van 120 personen. Aanmelden kan via ondernemersverenigingvoorschoten.nl. Wees er snel bij want vol=vol. 

Nieuws overzicht

De bewoners van de Brunita J. Gemmekelaan protesteren al sinds vorig jaar tegen de komst van flexwoningen op het Geestwoningpad.
Buurt opgelucht: géén flexwoningen op Geestwoningpad 10 uur geleden
Afbeelding
Van chaotische hoofd naar innerlijke kind 10 uur geleden
Afbeelding
Wereldwinkel Voorschoten: volop keus voor moederdag! 10 uur geleden
Afbeelding
Intratuin rijdt mee in de Bloemencorso met betoverende auto 10 uur geleden
Afbeelding
Lang zal hij leven! 16 uur geleden