Wethouder Paul de Bruijn bezocht Frommés, nieuw in de Schoolstraat. Foto: PR
Wethouder Paul de Bruijn bezocht Frommés, nieuw in de Schoolstraat. Foto: PR

Wethouder de Bruijn heet Frommès welkom

Ingezonden ingezonden

Sinds een aantal weken heeft de Schoolstraat een nieuwe toonaangevende ondernemer in haar midden, de Frommès. Met een eerste winkel in Franeker, heeft nu ook Voorschoten een kledingwinkel voor de vrouw met “happy sizes”. Zowel de stoere, als klassieke en tikkeltje eigenzinnige vrouw, gaat zeker slagen. 

Na een eerdere officiële opening met burgemeester Stemerdink, kwam vandaag wethouder Paul de Bruijn van economische zaken de nieuwe ondernemers een bos bloemen aanbieden en nogmaals namens de gemeente heel veel succes wensen. Hij is enthousiast over de winkel en de meerwaarde die het biedt voor ons centrum. 

Wethouder Paul de Bruijn: “Frommès is écht een waardevolle toevoeging in ons centrum. Enthousiaste, servicegerichte ondernemers die er serieus iets van willen maken. De uitstraling van de winkel is wat we zoeken en nodig hebben in onze winkelstraat en met een regionale functie gaat dit ook zorgen voor meer aanloop ook van buiten ons dorp. Zij zijn van harte welkom om met ons, de centrum manager en vanuit het COV hun ideeën met betrekking tot het centrum te delen. Heel veel succes gewenst”.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Toerclub Stompwijk organiseert 31e Elfdorpentocht 3 uur geleden
Afbeelding
Activiteiten meivakantie bij Intratuin 7 uur geleden
Binnenkort komt het eerste boek van Astrid Janson over haar hechtingsstoornis uit. Tegelijkertijd is ze hobbyfotograaf en exposeert in Amersfoort. Foto: VSK
Ontmoeting bij de Dorpspomp 8 uur geleden
Afbeelding
Vacature doktersassistente 8 uur geleden 1
Afbeelding
Cyberaanval op gemeente afgeslagen 10 uur geleden