<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Foto:
Ondernemer in beeld

De Centrumondernemers luiden het voorjaar in

Al dagen hebben we het zonnetje goed zien schijnen. De krokussen en narcissen schoten uit de grond. De temperatuur stijgt en sinds begin deze week is het echt lente! Gelukkig!

In de winkels in Voorschoten centrum is het voorjaar ook goed te merken; de winkels hangen vol met kleurrijke mode, het aanbod van zomerse schoenen is weer groot en ook de zonnebrillen zijn volop verkrijgbaar. Tijd dus om te komen shoppen!

Wij maken dit shoppen gezelliger met muziek met op zaterdag 26 maart thema “Hollands” met een boerenkapel, tulpenvrouwtje en een altijd gezellig draaiorgel. Vier weken later, op zaterdag 23 april, gaan we al die mooie voorjaar- en zomermode ook showen op de catwalk die dan staat op het Treubplein. (foto’s Tulpenvrouwtje, boerenkapel en draaiorgel)

En dit is nog maar het begin van de vele activiteiten die wij dit jaar zullen organiseren. Maandelijks probeer ik vooruit te kijken en dit allemaal onder de aandacht te brengen.

En over aandacht gesproken! In de Voorschotense Krant van 25 maart hebben we maar liefst twee pagina’s met speciale aandacht voor de horeca in Voorschoten. Onze horeca heeft het zwaar gehad in de afgelopen twee jaar. Nu krijgen ze de gelegenheid om aandacht te vragen voor hun acties en aanbiedingen en menu’s d.m.v. QR codes; dus pak snel uw mobiele telefoon en scan de codes, kijk wat de horeca te bieden heeft en boek uw tafel of bestel!

Eet smakelijk!

Cees van Veen
Centrummanager Voorschoten centrum


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten