Afbeelding

Initiatief voor Ton van der Polpad

Algemeen

Het bericht van het overlijden van Ton van der Pol heeft veel Voorschotenaren geraakt. De redactie heeft heel veel reacties ontvangen en het bericht op onze website en social media is nu al meer dan 11.000 keer gelezen! Iedereen kende Ton en Ton kende iedereen! Hij wordt heel erg gemist.

Een van de reacties die wij kregen was onderstaand bericht, een verzoek van Voorschotenaar Dick Pol aan Burgemeester en Wethouders van Voorschoten. Wij hopen dat zijn verzoek navolging ondervindt!

Tekst aan de Gemeente Voorschoten:

25 maart j.l. kreeg Voorschoten het trieste bericht van het overlijden van wellicht de meest geliefde Voorschotenaar Ton van de Pol. Gezien de grote hoeveelheid reacties hadden vele Voorschotenaren Ton in het hart gesloten. We mogen, willen en kunnen Ton niet vergeten. Mijn vraag aan het College van Burgemeester & Wethouders en aan de Gemeenteraad is om Ton blijven te herdenken door het pad dat begint tussen Zwaluwweg 4 en 6 en loopt naar het Burg. v.d. Haarplein het Ton van de Polpad te noemen.

Nieuws overzicht

De bewoners van de Brunita J. Gemmekelaan protesteren al sinds vorig jaar tegen de komst van flexwoningen op het Geestwoningpad.
Buurt opgelucht: géén flexwoningen op Geestwoningpad 3 uur geleden
Afbeelding
Van chaotische hoofd naar innerlijke kind 3 uur geleden
Afbeelding
Wereldwinkel Voorschoten: volop keus voor moederdag! 4 uur geleden
Afbeelding
Intratuin rijdt mee in de Bloemencorso met betoverende auto 4 uur geleden
Afbeelding
Lang zal hij leven! 9 uur geleden