Afbeelding
Foto: Wielertoerclub Voorschoten

Wielertoerclub Voorschoten: de fietsclub voor iedereen

Sport Sport

Ben jij een fietsliefhebber en woon je in Voorschoten of omgeving? Zou je graag meer willen fietsen en is een groep voor jou de ideale manier? Dat kan. Wij rijden op woensdagavond en zondagochtend, vertrek vanaf het centrum van Voorschoten. Omdat Wielertoerclub (WTC) Voorschoten een club is voor iedereen, is er altijd een groep die bij jou past. 

WTC Voorschoten is een gezellige en sportieve club, waar samen uit samen thuis betekent en iedereen welkom is. We verdelen de groep, afhankelijk van de opkomst, zodat iedereen zich prettig kan voelen. De gemiddelde snelheid van de groep is dan: 23-26, 26-29 en 29-33 km/h. Een speciale oproep voor de beginnende wielrenner, de club zoekt jou! 

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je een keer meefietsen? Of heb je vragen? Neem dan contact op met de organisatie. Kijk op de website www.wtcvoorschoten.nl voor meer informatie of om je aan te melden voor een proefrit.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Volleybalrecreanten Gemini Kangeroes zoeken sociale spelers 9 uur geleden
Jan Spit (l) en Hans Dijksterhuis organiseren ook dit jaar het Voorschoten Open op 25 mei. Foto: VSK
13e editie Voorschoten Open Golf op zaterdag 25 mei 15 uur geleden
Afbeelding
Depressievereniging afdeling Leiden heeft ruimte voor nieuwe deelnemers!! 15 uur geleden
Na nog veel spannende momenten in het laatste kwart bleef de eindstand onbeslist, wat voor de blauwen toch als winst voelde!
Meisjes Forescate MO 12-4 spelen gelijk tegen Zoetermeer 16 uur geleden
Isis en Lisanne wonnen de dubbel.
Forescate 1 haalt met 6-0 de eerste overwinning binnen 16 uur geleden