Afbeelding

Provincie zoekt 100 inwoners voor gesprek voor gesprek over beter Zuid-Holland

Algemeen

Provinciale Staten, het provincieparlement van Zuid-Holland is op zoek naar 100 inwoners die op 20 mei tijdens het evenement “In gesprek voor een beter Zuid-Holland” de provincie willen vertellen wat ze vinden van wat de provincie afgelopen jaar gedaan op het gebied van bereikbaarheid, natuur, economie, energie, wonen en leefomgeving. Geeft de provincie haar geld uit aan de juiste doeleinden? Zijn de provinciale plannen inclusief genoeg of zijn er onderwerpen juist onderbelicht?

Ieder jaar toetsen Provinciale Staten het dagelijks bestuur van de provincie over het gevoerde beleid. Om dit nog beter te kunnen doen willen Provinciale Staten van inwoners horen hoe zij het werk van de provincie ervaren. Provinciale Staten gebruiken de opbrengst van de gesprekken als input voor het verantwoordingsdebat met het dagelijks bestuur op 15 juni.

Aanmelden
Het evenement is op vrijdag 20 mei van 9.00-13.00 uur in het Archeon in Alphen aan den Rijn. Inwoners kunnen zich tot 1 mei aanmelden. Meer informatie over “in gesprek voor een beter Zuid-Holland” en de wijze van https://v100zuidholland.pzh-events.nl/

Nieuws overzicht

Afbeelding
Voorschotense Krant morgen in de bus en nu al online 5 uur geleden
Afbeelding
Fortgensschool schaakkampioen van district Leiden 6 uur geleden 1
Afbeelding
Mis het niet: De Goed Voor Elkaar Show 2024! 12 uur geleden
Wethouder Paul de Bruijn kwam Imadeddine Hader van de Stichting Assalem feliciteren. Foto's: VSK
Het begin van een traditie: samen het Suikerfeest vieren 18 uur geleden 1
Afbeelding
Blijf langer sterk 21 uur geleden