Wedstrijdverslag dames 1 Forescate

Algemeen

Op 3 april speelde Forescate dames 1 de kraker tegen Berkel en Rodenrijs dames 1. Het verschil tussen de ploegen op de ranglijst was maar 2 punten, dus het ging erom spannen.
Beide ploegen begonnen fel aan de wedstrijd, wat resulteerde in meerdere kansen aan beide kanten. Berkel en Rodenrijs zette hoge druk, maar Anouk van Zonneveld wist met haar scoops de bal keer op keer gewoon over de linies heen te scoopen. Milou Raap maakte hier handig gebruik van en versnelde over de achterlijn richting het doel. Bij de tweede paal vond zij Renee Schoon, die de bal in het net pushte! Hierdoor ging Forescate dames 1 de rust in met een 0-1 voorsprong.
De tweede helft zakte de Berkelse ploeg wat in, waardoor Forescate dames 1 veel balbezit had. De dames kregen meerdere kansen, maar wisten deze niet af te maken.
Berkel en Rodenrijs ging de tweede helft iets effectiever met hun kansen om, wat resulteerde in een strafbal voor de thuisploeg 3 minuten voor tijd. Deze werd benut en dus eindigde de wedstrijd in een gelijkspel: 1-1.

Na deze wedstrijd zijn de dames van Forescate opgeschoven naar de 3e plek op de ranglijst (met zelfde puntenaatal als de huidoge nummer 4, Ijssel) , waarbij de nummers 1 en 2 (Groen Geel en Berkel Rodenrijs) volgende week tegen elkaar spelen. De ploegen in de kop van deze poule liggen ook nu nog steeds heel dicht bij elkaar en de spanning in deze poule blijft dus onverminderd hoog!

Forescate dames 1 speelt aanstaand weekeinde thuis tegen Kieviten dames 1. De Voorschotenaren zetten alles op alles om de top 2 te bereiken, helpt u onze dames naar de overwinning?