<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
<p>Supermarktmanager Leonoor Slobbe en twee Rotaryleden</p>

Supermarktmanager Leonoor Slobbe en twee Rotaryleden

(Foto: Paul van Wezenberg)
Regio nieuws

Klanten van Dirk geven bijna 1.500 producten voor Oekraïne

65 volle kratten, samen goed voor bijna 1.500 producten. Dat is de opbrengst van de voedselinzamelactie voor gevluchte Oekraïners in Moldavië. Rotary Club Voorschoten-Leidschendam organiseerde de actie op 16 april bij Dirk in Voorschoten.

Rotaryleden namen de producten bij Dirk in ontvangst. Vervolgens brachten ze de volle kratten naar de loods aan de Rouwkooplaan 7. Daar coördineert Julia Reijers het transport naar het Moldavisch-orthodoxe liefdadigheidscentrum OCCM in Sîngera. Julia en Rotary danken alle inwoners uit Voorschoten en omgeving voor de gulle bijdragen. Ook Dirk zijn ze dankbaar voor de fijne samenwerking. 

Lezers die niet aan de inzamelingsactie konden deelnemen maar het initiatief van Julia wel willen steunen, kunnen een donatie overmaken op rekening NL53 INGB 0002 7688 04 t.n.v. Hart voor de Oogst, o.v.v. Oekraïense vluchtelingen Moldavië.


&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=voorschotensekrant.nl&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;
Meer berichten