Hans van der Elst is de wethouderskandidaat van Voorschoten Lokaal
Hans van der Elst is de wethouderskandidaat van Voorschoten Lokaal

Oud voorman ONS is wethouderskandidaat Voorschoten Lokaal

Politiek Politiek

Persbericht

Hans van der Elst is de wethouderskandidaat voor Voorschoten Lokaal. De nieuwe partij werd bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart jl. in één klap de tweede partij van de gemeente. Voorschoten Lokaal heeft al voor de verkiezing uitgesproken bij een goede uitslag graag deel te willen nemen aan het nieuwe college.

Fractievoorzitter Wouter van Duivendijk laat weten: “Hans heeft als fractievoorzitter van ONS Voorschoten de afgelopen 4 jaar stevige ervaring opgebouwd in de lokale politiek. Hij kent veel mensen en hij kent dossiers. Bovendien is hij niet gebonden aan een landelijke partij. Wij zijn blij dat hij onze kandidaat wil zijn, hij heeft laten zien vanuit een lokale partij op een constructieve manier te kunnen bijdragen aan de belangen van alle Voorschotenaren.”

Hans van der Elst is 64 jaar en woont sinds 1991 samen met zijn vrouw in Voorschoten. Hun twee kinderen hebben inmiddels het ouderlijk huis verlaten. Op dit moment werkt Hans bij de Hogeschool Tio in Amsterdam, een hbo-opleiding waar hij in business vakken les geeft.            

Nieuws overzicht

De bewoners van de Brunita J. Gemmekelaan protesteren al sinds vorig jaar tegen de komst van flexwoningen op het Geestwoningpad.
Buurt opgelucht: géén flexwoningen op Geestwoningpad 8 uur geleden
Afbeelding
Van chaotische hoofd naar innerlijke kind 8 uur geleden
Afbeelding
Wereldwinkel Voorschoten: volop keus voor moederdag! 8 uur geleden
Afbeelding
Intratuin rijdt mee in de Bloemencorso met betoverende auto 8 uur geleden
Afbeelding
Lang zal hij leven! 13 uur geleden