Vlnr: Rob Gieben (HJO), Taoufik Maatoug (voorzitter TC-jeugd), Pieter van Dijken (voorzitter), Falco van den Eijnden (Operationeel Manager ADO Den Haag jeugd) en Richard Backx (jeugdvoorzitter)
Vlnr: Rob Gieben (HJO), Taoufik Maatoug (voorzitter TC-jeugd), Pieter van Dijken (voorzitter), Falco van den Eijnden (Operationeel Manager ADO Den Haag jeugd) en Richard Backx (jeugdvoorzitter) Foto: Voorschoten97

Voorschoten 97 gaat partner overeenkomst aan met ADO Den Haag jeugdopleiding

Sport Sport

Tijdens het internationaal Paastoernooi van Voorschoten 97 op 18 april 2022 tekenden voorzitter Pieter van Dijken en Falco van den Eijnden als ambassadeur jeugd partnerclubs namens ADO Den Haag het convenant van de samenwerking van beide clubs.

Doel van deze overeenkomst is het delen van informatie op het gebied van vernieuwingen van de jeugdvoetbal sport o.a. door het lopen van stages door onze jeugdtrainers en getalenteerde jeugdspelers, voetbal thema avonden en bijzondere jeugd activiteiten zoals de ADO Den Haag voetbalkampen.
Het jeugdbestuur en de Technisch Commissie Jeugd zijn dan ook blij met deze nieuwe samenwerking.

Richard Backx , jeugdvoorzitter, Beide clubs hebben in het verleden al een samengewerkt. Er zijn onder andere nieuwe talenten voorgebracht richting zowel de ADO-heren als ADO-vrouwen. Deze overeenkomst sluit naadloos aan bij het jeugdbeleidsplan van Voorschoten 97 en daarom zijn wij ook blij om vanaf het seizoen 2022/2023 partner te zijn van ADO Den Haag.

Beide clubs kijken uit naar een prettige samenwerking.

Het Bestuur

Links Pieter van Dijken (voorzitter) en Falco van den Eijnden (Operationeel Manager ADO Den Haag jeugd)

Nieuws overzicht

Afbeelding
Volleybalrecreanten Gemini Kangeroes zoeken sociale spelers 17 uur geleden
Jan Spit (l) en Hans Dijksterhuis organiseren ook dit jaar het Voorschoten Open op 25 mei. Foto: VSK
13e editie Voorschoten Open Golf op zaterdag 25 mei 23 uur geleden
Afbeelding
Depressievereniging afdeling Leiden heeft ruimte voor nieuwe deelnemers!! 23 uur geleden
Na nog veel spannende momenten in het laatste kwart bleef de eindstand onbeslist, wat voor de blauwen toch als winst voelde!
Meisjes Forescate MO 12-4 spelen gelijk tegen Zoetermeer gisteren
Isis en Lisanne wonnen de dubbel.
Forescate 1 haalt met 6-0 de eerste overwinning binnen gisteren