De Rendierenloop heeft een verrassende kids funrun
De Rendierenloop heeft een verrassende kids funrun Foto: Marcel Boskamp

Ook zomerse Rendierenloop heeft verrassende kids funrun

Sport Sport

De kinderen trappen op zondag 26 juni de zomerse editie van de Rendierenloop af. Zij starten om 15.00 uur met een funrun van ongeveer 1 kilometer vanaf Sportpark Adegeest langs de verschillende naastgelegen sportverenigingen. Op de route zijn meerdere verrassende activiteiten. Snelheid is niet belangrijk. Plezier staat voorop.
De start vindt druppelsgewijs plaats en er is geen tijdswaarneming. Iedereen heeft dus alle tijd om te genieten.

Vanaf Voorschoten’97 lopen de kinderen een rondje langs onder andere HSV Adegeest, MHC Forescate, HVV’70 en uiteraard de voetbal en atletiek. Overal doen ze een leuke activiteit waarna ze verder lopen naar het volgende onderdeel.

IJs bij Partou Toppers
Nieuw is de passage van Partou Toppers. De kinderopvang zorgt voor ijs op de route! Uiteraard is mascotte Rendolph ook van de partij voor een knuffel of high five. Voor het kind met de leukste en meest originele zomerse kleren ligt een extra prijs klaar!

Ouders, verzorgers en /of opa’s en oma’s kunnen gratis gezellig meelopen om de kinderen te begeleiden. Uiteraard kunnen zij ook wachten bij de finish waar het beregezellig is. Sportpark Adegeest wordt ter ere van de Rendierenloop immers speciaal in zomerse sferen gebracht!

Wandelen of hardlopen
Na de kinderen, vertrekken om 16.00 uur de wandelaars en om 16.30 uur de hardlopers voor hun route van ongeveer 9 kilometer door Voorschoten. De wandeling en funrun komt op de meest bijzondere plekken van het dorp. Op meerdere locaties is een sfeeractie georganiseerd. Dit betekent dat de deelnemers gezellig even kunnen blijven hangen waar het gezellig is. Ze kunnen rekenen op diverse (sportieve) verrassingen, zoals lekkere hapjes en drankjes en zomerse muziek.

Inschrijven en meer informatie
De inschrijving is geopend op www.rendierenloop.nl. Kinderen betalen 5 euro. De wandeling of funrun kost 10 euro. Je kunt je ook als gezin inschrijven voor een totaalbedrag van slechts 25 euro. De opbrengst gaat volledig naar de nieuwe atletiekbaan van Voorschoten’97. Wees er snel bij, want vol is vol!

Nieuws overzicht

Afbeelding
Voorschotense Krant vrijdag in de bus en op www.voorschotensekrant.nl 3 minuten geleden
Afbeelding
Vol Cultureel Centrum Voorschoten genoot van de KC Big Band! 46 minuten geleden
Het bestuur van de Autotocht met vlnr Peter Grimbergen, Joyce Spendel, Tineke van Os, Marijke Kljn en Sander de Ridder. Foto: Pr
De 92e Autotocht Ouden van Dagen is op woensdag 8 mei 1 uur geleden
Afbeelding
"BLIJSPEL" VERGETELHEID toneelgroep Voorschoten: alleen nog kaarten voor 6 april 17 uur geleden
Afbeelding
Leerlingen Gevers: oorlogsverhalen blijven vertellen 22 uur geleden