Afbeelding

Er wordt weer volop gehandbald bij HVV’70! Nieuwe (jeugd)leden welkom!

Algemeen

Heren B1 winnen van Oliveo B1

Afgelopen zondag stond de wedstrijd tegen Oliveo HB1 op het programma. De vorige wedstrijd in Pijnacker werd een gelijkspel dus het beloofde een spannende wedstijd te worden.

De eerste wedstrijd in het veldseizoen tegen Saturnus Leiden werd vorige week nog verloren. Geen schande omdat Saturnus kampioen was geworden in de zaalcompetitie. Maar er had zeker meer in gezeten.

De jongens van de HB1 waren dus extra gemotiveerd om thuis te laten zien dat ze goed kunnen handballen. In de beginfase was het nog aftasten voor de beide ploegen. De stand liep redelijk gelijk op maar door enkele goed uitgevoerde aanvallen en knappe reddingen van de keeper van HVV’70 wist HVV toch langzaam uit te lopen op Oliveo. Zowel de hoekspelers als de cirkelspeler waren gevaarlijk en scoorden regelmatig. HVV’70 ging de rust in met 5 doelpunten voorsprong.

In de tweede helft liep HVV’70 langzaam verder uit. In de aanval wist de thuisploeg elkaar nog beter te vinden en ook verdedigend hadden ze hun zaken redelijk goed op orde. Oliveo ging steeds meer tegen zichzelf spelen en daar maakten HVV’70 dankbaar gebruik van. Met goed samenspel en mooie combinaties trokken ze de overwinning naar zich toe. De eindstand was 35-26 in het voordeel van HVV’70. Complimenten voor de knappe wedstrijd!

Enthousiast over het handballen? En wil je kijken of je het ook echt leuk vindt? Je bent van harte welkom om een paar keer mee te trainen!

We zijn onlangs weer gestart met een trainingsgroep voor kinderen van 5, 6 en 7 jaar. Kom gerust eens kijken en neem een vriendje of vriendinnetje mee. De training is op woensdag van 14.30 uur tot 15.30 uur op ons veld aan de Weddeloop.

Ook voor de andere leeftijden hebben wij teams die wel versterking kunnen gebruiken. Er is zelfs een recreantenteam die met veel plezier één maal per week trainen. Kijk op onze website www.hvv70.nl voor meer informatie of mail naar hvv70@handbal.nl voor de leeftijdscategorieën en trainingstijden.

Op het veld van HVV’70 werden zondag meer wedstrijden gespeeld. De dames C1, ongeslagen kampioen in de zaalcompetitie, verloren in een pittige wedstrijd met 14-15 nipt van DIOS DC1. Ook de beide D- en de twee E-teams zijn in actie geweest, met wisselend resultaat.

Afbeelding

Nieuws overzicht

Afbeelding
Voorschotense Krant morgen in de bus en nu al online 4 uur geleden
Afbeelding
Fortgensschool schaakkampioen van district Leiden 5 uur geleden 1
Afbeelding
Mis het niet: De Goed Voor Elkaar Show 2024! 11 uur geleden
Wethouder Paul de Bruijn kwam Imadeddine Hader van de Stichting Assalem feliciteren. Foto's: VSK
Het begin van een traditie: samen het Suikerfeest vieren 17 uur geleden 1
Afbeelding
Blijf langer sterk 20 uur geleden