Afbeelding

Schrijf je club nu in voor Rabo ClubSupport Iedereen verdient een club!

Algemeen

Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom ondersteunt de coöperatieve Rabobank al 20 jaar verenigingen door heel Nederland.

Vanaf maandag 16 mei kunnen clubs door heel Nederland zich weer inschrijven om mee te doen aan de stemcampagne. Dit kan tot en met 14 juni. Daarna krijgen Rabobank leden de kans om te stemmen op hun favoriete club. 

Rabobank wil een bijdrage leveren aan een duurzaam en leefbaar Regio Den Haag. Een gezond verenigingsleven is hier een belangrijk onderdeel van. Daarom ondersteunt Rabobank clubs met kennis, netwerk en geld. Dit doen ze in samenwerking met het NOC*NSF, LKCA en verschillende bonden. 

De bank investeert een deel van het coöperatief dividend, een fonds om de regio te versterken, in de maatschappelijke doelen van verenigingen. Bijvoorbeeld het verduurzamen van het clubhuis, investeren in vervoer om kinderen te kunnen halen en brengen of het werven van extra vrijwilligers. Zo helpen ze samen om het verenigingsleven van Nederland gezond en toegankelijk te houden. 

Terugblik
In 2021 hebben bij Rabobank Regio Den Haag ruim 100 verenigingen/stichtingen deelgenomen aan Rabo ClubSupport. Zo ontving IJsclub Voorschoten een bijdrage voor LED lampen en konden de kinderen van voetbalvereniging B.S.C.’68 in Benthuizen mee op jeugdkamp. Kortbalvereniging VEO uit Leidschemdam heeft het ontvangen bedrag gebruikt om hun 100-jarig bestaan te vieren.

Club aanmelden
Verenigingen kunnen zich tussen 16 mei en 14 juni aanmelden via rabo-clubsupport.nl. Vanaf 5 september kunnen Rabobank leden stemmen op hun favoriete club in Regio Den Haag. Meer informatie over Rabo ClubSupport vind je op https://www.rabo-clubsupport.nl/

Nieuws overzicht

Afbeelding
Leerlingen Gevers: oorlogsverhalen blijven vertellen 6 uur geleden
Jesper Zonneveld neemt per 1 april Heymans IJzerwaren aan het Treubplein 6, over van Bob Heijmans. Foto: Nelleke de Vries
Heymans IJzerwaren heeft nieuwe eigenaar: Jesper Zonneveld 11 uur geleden 25
De familie van Ton is blij met het speciale bankje
Een eigen bankje met plaquette voor Ton van der Pol 27 mrt, 15:44 9
Onlangs werd 25 jaar aangepast roeien, gevierd bij Roeivereniging Rijnland
25 jaar aangepast roeien binnen roeivereniging Rijnland 27 mrt, 13:31
Afbeelding
MHC Forescate JO14-2 toont teamspirit tegen koploper Rijswijk 27 mrt, 13:24