Samen musiceren in de Alettahof
Samen musiceren in de Alettahof Foto: Vereniging Huismuziek

Samen musiceren tijdens de Zomermuziekavonden

Cultuur Kunst & Cultuur

Ze komen er weer aan! De zomermuziekavonden van de Vereniging Huismuziek in Leiden en Voorschoten voor mensen die een hele zomer zonder samenspelen te lang vinden. Bespeel je een blokfluit, dwarsfluit, cello, fagot of gitaar en houd je van samen spelen dan is dit de kans om je aan te melden. 

Je kunt met ons meedoen op 30 juni en 14 juli in Het Gebouw in Leiden (Arubapad 2) of op 24 augustus in de Alettahof in Voorschoten (Aletta Jacobsplantsoen). Deze avonden worden geleid door professionele musici en de zomerse muziek wordt vooraf per email toegezonden. 

Je kunt je tot 12 juni aanmelden; de kosten zijn €15,-- per avond. Voor meer informatie en om je aan te melden, kun je mailen naar: denhaag@huismuziek.nl. Als één van deze avonden je niet uitkomt, kun je altijd later nog kennismaken met een van onze samenspeelgroepen. Je kunt één of twee keer vrijblijvend meespelen, op woensdagavond in Voorschoten of op donderdagavond in Leiden. Ook hiervoor kun je je aanmelden via onze email, denhaag@huismuziek.nl.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Voorschotense Krant vrijdag in de bus en op www.voorschotensekrant.nl 4 uur geleden
Afbeelding
"BLIJSPEL" VERGETELHEID toneelgroep Voorschoten: alleen nog kaarten voor 6 april 8 uur geleden
Afbeelding
Leerlingen Gevers: oorlogsverhalen blijven vertellen 13 uur geleden
Jesper Zonneveld neemt per 1 april Heymans IJzerwaren aan het Treubplein 6, over van Bob Heijmans. Foto: Nelleke de Vries
Heymans IJzerwaren heeft nieuwe eigenaar: Jesper Zonneveld 18 uur geleden 27
De familie van Ton is blij met het speciale bankje
Een eigen bankje met plaquette voor Ton van der Pol 27 mrt, 15:44 9