Simone, Inge en Danique spelen volgend jaar bij MO16 ADO Den Haag.
Simone, Inge en Danique spelen volgend jaar bij MO16 ADO Den Haag. Foto: Voorschoten'97

Drie voetbalmeiden van Voorschoten’97 naar ADO

Sport Sport Sport

Simone Hillenaar, Inge van Lenthe en Danique Borsboom treden volgend jaar aan in de MO16 van ADO Den Haag. Dat maakt Voetbalclub Voorschoten’97 trots bekend op haar website. Afgelopen jaar hebben zij veelvuldig meegetraind met de ADO Futures en zij zijn daar zo goed in de smaak gevallen dat ze zijn uitgenodigd de definitieve overstap te maken. En dat gaan ze doen! 

De club is extra trots omdat twee van de drie meiden de afgelopen jaren zijn opgeleid in de eigen meidenafdeling, onder de enthousiaste en professionele begeleiding van met name Kim van der Mark en Desiree van Straalen.

Simone meldde zich 6 jaar geleden aan en viel meteen op door haar traptechniek. Dit breidde zij langzaam uit naar heuse keepersskills en ze geeft nu alweer twee jaar keeperstrainingen aan de MO9 en MO11 meiden! Door keihard trainen, maar ook veel plezier maken is ze zo ver gekomen!

Danique kwam 5 jaar geleden bij MO11-2, maar ze kon al vrij snel een team hoger. Wat een voetbaldier! We denken dat ze de bal op het nachtkastje heeft liggen. Afgelopen seizoen kampioen geworden met de JO14-1 tussen de boys, maar nog steeds dikke vriendinnen met haar oude teamgenootjes.

Inge meldde zich 2 jaar geleden aan. Ze wilde het liefst in een jongensteam, maar werd vervolgens de optie geboden om in een talentvol meidenteam aan te sluiten. Daar ontwikkelde Inge zich als een echte spits, die ook op andere plekken inzetbaar is. Daarnaast trainde ze mee met de JO14-1, wat haar nog weer sterker maakte. “Ze heeft het in afgelopen 2 jaar zo ontzettend leuk gehad”, aldus haar trotse vader!

‘We zijn trots om deze meiden af te leveren bij deze mooie BVO met dezelfde clubkleuren! We weten zeker dat we jullie nog wel eens zien rondlopen op Sportpark Adegeest, maar hopen dat jullie het natuurlijk ver gaan schoppen!

We wensen jullie heel veel succes bij ADO MO16!’

Nieuws overzicht

Afbeelding
Volleybalrecreanten Gemini Kangeroes zoeken sociale spelers 17 uur geleden
Jan Spit (l) en Hans Dijksterhuis organiseren ook dit jaar het Voorschoten Open op 25 mei. Foto: VSK
13e editie Voorschoten Open Golf op zaterdag 25 mei 23 uur geleden
Afbeelding
Depressievereniging afdeling Leiden heeft ruimte voor nieuwe deelnemers!! 23 uur geleden
Na nog veel spannende momenten in het laatste kwart bleef de eindstand onbeslist, wat voor de blauwen toch als winst voelde!
Meisjes Forescate MO 12-4 spelen gelijk tegen Zoetermeer gisteren
Isis en Lisanne wonnen de dubbel.
Forescate 1 haalt met 6-0 de eerste overwinning binnen gisteren