Vers brood van Hessing, ook op zondag!
AlgemeenKoop het desembrood ongesneden en bewaar het in de verpakking buiten de koeling. Maak op zondagmorgen het desembrood vochtig aan de onder- en bovenkant en verwarm de oven voor tot 210 gr en bak het brood in 5-6 minuten. Voor het snijden even af laten koelen, u heeft heerlijk knapperig vers brood bij uw ontbijt, eet smakelijk!
Alle desembroden van Hessing zijn lactose- en moutvrij, zonder gist en 100% vegan
Elke dag een andere aanbieding bij Bakkerij Hessing
Maandag: bij 4 Krentenbollen, 2 gratis
Dinsdag: Zeeuws volkoren of speltbrood € 1,99
Woensdag: alle zachte broodjes 4+2 gratis
Donderdag: saucijzen of kaasbroodje: 1+1 gratis
Vrijdag: alle gebakjes 2+1 gratis
Zaterdag: stokbrood wit of bruin € 0,99
Bakkerij Hessing
Treubplein 3
Voorschoten
06.19 40 09 45