Afbeelding

Extra raadsvergadering verslag informateur

Algemeen

In een extra raadsvergadering op donderdag 16 juni om 19.00 uur biedt informateur de heer Prof. Dr. U. (Uri) Rosenthal het eindrapport aan van de tweede informatiefase in Voorschoten. De informateur kreeg op 2 juni de opdracht “de mogelijkheid of mogelijkheden te onderzoeken om tot een brede coalitie te komen, zowel getalsmatig als in politiek spectrum, waarbij deze samenstelling in staat is tot een gezamenlijke visie te komen en de slagkracht bezit om de uitdagingen waar Voorschoten voor staat aan te pakken”. Het rapport wordt woensdagavond gepubliceerd. Via https://voorschoten.bestuurlijkeinformatie.nl/Agenda/Index/164f43dd-243b-476e-a5a6-019707b992de link kunt u de raadsvergadering live volgen. 

Na de presentatie en beantwoording door de informateur van eventuele vragen ter toelichting, debatteert de raad over het advies en neemt de raad een besluit over de start van de formatiefase. De bijlagen worden woensdag later op de dag gepubliceerd.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Kinderpartijtje in het filmtheater 8 uur geleden
Het trieste resultaat van één nacht vorst. 90% van de druivenoogst is mislukt.
Vorst nekt druivenoogst Chateau Deux Filles 10 uur geleden
Anja en Zhang Hu zijn al 25 jaar eigenaar van Restaurant Alexander. Een must voor de liefhebbers van de echte Chinese keuken. Foto: PR
Restaurant Alexander: de echte traditionele Chinese keuken 11 uur geleden
Na afloop werd er nog druk gediscussieerd over de antwoorden. Het bleef nog lang gezellig!
Ruim 180 deelnemers aan Oranje Pubquizzen 16 uur geleden 6
Afbeelding
Volleybalrecreanten Gemini Kangeroes zoeken sociale spelers 23 apr, 16:10