Afbeelding
Foto's: Regio 15

Vandalen vernielen grootste aquapark in Vlietland

Politie 112

In de nacht van maandag op dinsdag 21 juni is het recent geopende aquapretpark in recreatiegebied Vlietland vernield. De wijkagent roept getuigen op om zich te melden. 

Afgelopen 1 juni nog werd “Storm Aquapark Leiden”, zoals het park heet (ondanks dat het officieel in Leidschendam ligt) feestelijk geopend als grootste aquapretpark van Nederland. De feestvreugde is van korte duur nu de drijvende stormbaan het doelwit is geworden van één of meerdere vandalen. 

Volgens het bericht van de wijkagent is het aquapretpark hierdoor compleet vernield en onbruikbaar geworden. Op beelden is te zien hoe verschillende delen deels afgezonken zijn. Wat de vernieling voor de rest van het zomerseizoen betekent, is nog onduidelijk.

De wijkagent (John Heij) roept mensen die meer weten of iets verdachts hebben gezien om contact op te nemen. Dit kan door de wijkagent direct te contacteren of door het algemene politienummer (0900-8844) te bellen.

Bron: Regio 15

Afbeelding

Nieuws overzicht

Jesper Zonneveld neemt per 1 april Heymans IJzerwaren aan het Treubplein 6, over van Bob Heijmans. Foto: Nelleke de Vries
Heymans IJzerwaren heeft nieuwe eigenaar: Jesper Zonneveld 4 uur geleden 14
De familie van Ton is blij met het speciale bankje
Een eigen bankje met plaquette voor Ton van der Pol 21 uur geleden 9
Onlangs werd 25 jaar aangepast roeien, gevierd bij Roeivereniging Rijnland
25 jaar aangepast roeien binnen roeivereniging Rijnland 23 uur geleden
Afbeelding
MHC Forescate JO14-2 toont teamspirit tegen koploper Rijswijk 23 uur geleden
Tamim Haqparast en Shah Wali laten u in hun nieuwe restaurant Meydani graag kennismaken met de authentieke oosterse keuken. Foto: Vsk
Geniet bij Meydani van de authentieke oosterse keuken 27 mrt, 10:13 2