Afbeelding

Feest bij 75-jarige Buurtvereniging Recht door Recht

Algemeen Regio nieuws

Afgelopen zaterdag 18 juni, was het eindelijk zo ver! Na een jaar uitstel vanwege de coronamaatregelen, werd het 75-jarig jubileum van Buurtvereniging Recht Door Recht uit de Dobbewijk groots gevierd door haar leden. 

De straten waren rijkelijk versierd en overal hing de vlag uit. In de wijde omtrek was bij de start van het feest de Drumfanfare van Laurentius te beluisteren, die de bewoners van de Papelaan-West en Donklaan ophaalde in een lange optochtsstoet over het Industrieterrein, voor een mooi feest op het terrein van firma Freek van Os. 

Na de kinderdisco en een receptie voor het College van Voorschoten en andere genodigden, volgde een avondprogramma met onder andere een optreden van Redelijk Onverantwoord, een vlaggetjesspel met vragen over de Dobbewijk en een barbecue verzorgd door The Real Gentlemen. Vervolgens lieten diverse talenten uit de Dobbewijk hun kunsten zien tijdens “Dobbewijk’s got Talent”: gedichten, bandjes, verhalenvertellers en zangeressen kwamen voorbij. 

Een zeer geslaagd feest, mede mogelijk gemaakt door diverse sponsoren uit de wijk. Fijn dat dit eindelijk weer mogelijk was!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Nieuws overzicht

Afbeelding
Vol Cultureel Centrum Voorschoten genoot van de KC Big Band! 32 minuten geleden
Het bestuur van de Autotocht met vlnr Peter Grimbergen, Joyce Spendel, Tineke van Os, Marijke Kljn en Sander de Ridder. Foto: Pr
De 92e Autotocht Ouden van Dagen is op woensdag 8 mei 49 minuten geleden
Afbeelding
"BLIJSPEL" VERGETELHEID toneelgroep Voorschoten: alleen nog kaarten voor 6 april 16 uur geleden
Afbeelding
Leerlingen Gevers: oorlogsverhalen blijven vertellen 22 uur geleden
Jesper Zonneveld neemt per 1 april Heymans IJzerwaren aan het Treubplein 6, over van Bob Heijmans. Foto: Nelleke de Vries
Heymans IJzerwaren heeft nieuwe eigenaar: Jesper Zonneveld 28 mrt, 09:00 27