Logo voorschotensekrant.nl
Foto: Renooy

GRATIS ENERGIE-SCAN VOOR ONDERNEMERS

Door de huidige energietarieven is het voor ondernemers van groot belang om zo min mogelijk energie te verbruiken. Het is dus belangrijk inzicht te verkrijgen in alle energiezaken binnen het bedrijf, zodat duidelijk wordt op welke manier er bespaart / verduurzaamt kan worden. Met behulp van een ME-rapport wordt inzichtelijk gemaakt wat de globale investering en terugverdientijd zijn en welke CO2 besparing dit tot gevolg heeft. 

ME-rapport & SenerGie bieden in samenwerking met RVO (Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland) een energierapportage aan. 

Om inzicht te krijgen in verduurzaming of om deze maatregelen uit te voeren, heeft de overheid budget vrijgemaakt (in de vorm van een MKB Verduurzaming Subsidie). Deze is bedoeld als motivatie-middel om ondernemers bewuster te laten zijn over energieverbruik en als stimulans om te verduurzamen. 

Interesse? Maak een afspraak met SenerGie zodat u als ondernemer volledig wordt ontzorgd. De subsidieaanvraag tekent u na het opnamebezoek op de afgesproken datum. 

Om de subsidie van € 750,- te kunnen ontvangen, zal een maatregel uit de energierapportage geïmplementeerd moeten worden. Deze maatregel t.w.v. € 150,- krijgt u cadeau na betaling van de factuur aan ME-rapport. Zo voldoet u geheel aan de voorwaarden mits de energie-scan vóór 30 september wordt uitgevoerd. Zodra de subsidie is toegekend en overgemaakt door RVO wordt de stimulering maatregel naar u verstuurd. 

De ondernemer ontvangt dus uiteindelijk een Energie-rapportage én stimuleringsmaatregel én het kost helemaal niets. 

Bel 06-40258668 of mail naar info@senergie.pro 

https://www.rvo.nl/subsidies-financiering/svm/voorwaarden

Meer berichten