Afbeelding
Foto: Brandweermuseum Voorschoten

Brandweermuseum op 9 juli open

Cultuur Kunst & Cultuur

(Persbericht) Dan is het eindelijk vakantie voor de basisscholen. De zomer is allang de deur gepasseerd en hebben wij kunnen genieten van mooi zomers weer. Je vakantie begint pas goed als je op zaterdag 9 juli bent langs geweest in ons museum. Wij zijn dan weer open van 10 tot 12 uur. 

Kom kijken naar onze prachtige collectie brandweerspullen waar Voorschoten een zeer voorname rol in heeft. Er zijn maar enkele spullen die niet aan Voorschoten te koppelen zijn. Dus een echt Voorschotens museum.

Omdat het vakantie is zal er aan het einde van de maand een extra opening op woensdag zijn. Daarnaast zullen wij op 17 augustus een mini 112-dag organiseren, net als vroeger bij de jeugd vakantie bezigheden. Brandweer, politie en ambulance zullen dan aanwezig zijn. Daarover later meer.

Maar kom eerst zaterdag 9 juli naar het museum als je nog niet op vakantie bent! Wij zullen je rondleiden.

Het brandweermuseum is te vinden achter de kazerne aan het Burgemeester Van der Haarplein. De ingang is aan de Zwaluwweg. 

Nieuws overzicht

Afbeelding
Afsluiting Sijtwendetunnel van 28 april tot 18 mei 25 minuten geleden
De bewoners van de Brunita J. Gemmekelaan protesteren al sinds vorig jaar tegen de komst van flexwoningen op het Geestwoningpad.
Buurt opgelucht: géén flexwoningen op Geestwoningpad 18 uur geleden
Afbeelding
Van chaotische hoofd naar innerlijke kind 18 uur geleden
Afbeelding
Wereldwinkel Voorschoten: volop keus voor moederdag! 18 uur geleden
Afbeelding
Intratuin rijdt mee in de Bloemencorso met betoverende auto 18 uur geleden