Afbeelding
Foto: Ellen

De stembussen voor de Sterkste Schakel 2023 zijn geopend!

Algemeen

Twee Voorschotense ondernemers Label by Label en Vakon Sanitair en Comfort,  zijn genomineerd voor de Sterkste Schakel Verkiezing Rijnland. De Sterkste Schakel is de regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door de Sterkste Schakel Kring in samenwerking met het zakenmagazine Rijnstreek Business.

De Sterkste Schakel Verkiezing, wordt in 2023 alweer voor de twintigste keer gehouden en heeft inmiddels enorme waardering van ondernemers ondervonden. Dat komt vooral omdat de deelnemende ondernemingen worden voorgedragen door klanten, collega ondernemers en/of bestuurders uit de regio.

De sectoren waarin gestreden zal worden zijn Detailhandel (Label by Label), Automotive, Bouw, Installatie & Techniek, (Vakon Sanitair en Comfort), Dienstverlening, Toerisme, Horeca, Recreatie & Groothandel en Internationaal Zakendoen. Uit alle voordrachten wordt de winnaar per sector (finalisten) geselecteerd. De sectorwinnaars en de uiteindelijke overall-winnaar worden gekozen door een deskundige jury, bestaande uit oud winnaars van vorige edities. De finale is in het voorjaar van 2023 en wordt gehouden in een mooie locatie in de regio. Dan wordt bekend gemaakt wie zich de Sterkste Schakel 2023 mag noemen.

De stembus van de publieksprijs is geopend van 11-03-2023 10.00 uur tot en met 16-03-2023 13.00 uur. Meer informatie over de verkiezing kunt u lezen op de website www.sterksteschakel.nl.

Afbeelding
Afbeelding

Nieuws overzicht

Afbeelding
Activiteiten meivakantie bij Intratuin 53 minuten geleden
Binnenkort komt het eerste boek van Astrid Janson over haar hechtingsstoornis uit. Tegelijkertijd is ze hobbyfotograaf en exposeert in Amersfoort. Foto: VSK
Ontmoeting bij de Dorpspomp 2 uur geleden
Afbeelding
Vacature doktersassistente 2 uur geleden
Afbeelding
Cyberaanval op gemeente afgeslagen 3 uur geleden
In mei en juni komt de bodyscan weer naar Drogisterij De Pauw van eigenaresse Veronica de Smit. Inschrijven kan vanaf nu. Foto: VSK
Ook dit jaar de bodyscan bij Drogisterij De Pauw 6 uur geleden