Afbeelding
Foto: Ellen

De stembussen voor de Sterkste Schakel 2023 zijn geopend!

Algemeen

Twee Voorschotense ondernemers Label by Label en Vakon Sanitair en Comfort,  zijn genomineerd voor de Sterkste Schakel Verkiezing Rijnland. De Sterkste Schakel is de regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door de Sterkste Schakel Kring in samenwerking met het zakenmagazine Rijnstreek Business.

De Sterkste Schakel Verkiezing, wordt in 2023 alweer voor de twintigste keer gehouden en heeft inmiddels enorme waardering van ondernemers ondervonden. Dat komt vooral omdat de deelnemende ondernemingen worden voorgedragen door klanten, collega ondernemers en/of bestuurders uit de regio.

De sectoren waarin gestreden zal worden zijn Detailhandel (Label by Label), Automotive, Bouw, Installatie & Techniek, (Vakon Sanitair en Comfort), Dienstverlening, Toerisme, Horeca, Recreatie & Groothandel en Internationaal Zakendoen. Uit alle voordrachten wordt de winnaar per sector (finalisten) geselecteerd. De sectorwinnaars en de uiteindelijke overall-winnaar worden gekozen door een deskundige jury, bestaande uit oud winnaars van vorige edities. De finale is in het voorjaar van 2023 en wordt gehouden in een mooie locatie in de regio. Dan wordt bekend gemaakt wie zich de Sterkste Schakel 2023 mag noemen.

De stembus van de publieksprijs is geopend van 11-03-2023 10.00 uur tot en met 16-03-2023 13.00 uur. Meer informatie over de verkiezing kunt u lezen op de website www.sterksteschakel.nl.

Afbeelding
Afbeelding

Nieuws overzicht

Afbeelding
Evenement in Vuur en Vlam bij Stoomtreinmuseum 7 uur geleden
Afbeelding
GroenLinks Voorschoten vindt accommodaties essentieel onderdeel van sportvisie 7 uur geleden
Afbeelding
Succes in Silvercup voor Forescate Hockey Dames 1 7 uur geleden
Afbeelding
OdenseHuisOrkest brengt mensen bij elkaar: 'Ik word er blij van in mijn hoofd' 14 uur geleden
Afbeelding
PvdA: 'Voor een inclusief en veilig sportklimaat in Voorschoten' 27 mrt., 09:22