Foto met dank aan Voorschoten Online
Foto met dank aan Voorschoten Online Foto: VOL Media

Gezocht begeleiding hand-en-spandienst Oekrainers in centrum en Dobbewijk

Algemeen

Gezocht: één (of meerdere) vrijwilliger(s) die een enthousiaste groep Oekraïners wil begeleiden bij het uitvoeren van hand-en-spandiensten in het Centrum van Voorschoten en op Bedrijventerrein Dobbewijk.

COV en de BIZ Dobbewijk hebben de handen ineen geslagen om samen op te trekken in het uitvoeren van hand-en-spandiensten in het Centrum en op het bedrijventerrein. Denk hierbij dan aan het schoonhouden van straatmeubilair, onkruid verwijderen, zwerfvuil ruimen enz. Via de Gemeente hebben een aantal enthousiaste Oekraïners zich gemeld om op regelmatige basis aan het werk te gaan. Dat is natuurlijk geweldig nieuws.

Om de werkzaamheden te coördineren, het team te begeleiden én om als aanspreekpunt te fungeren voor de gemeente Voorschoten, COV en BIZ Dobbewijk, zoeken we dus nu een vrijwilliger (die google translate beheerst) die als teamleider aan de slag wil gaan. Lijkt het je leuk deze uitdaging aan te gaan of weet je iemand die dit kan/wil (een senior is uiteraard ook heel welkom!), laat het ons dan even weten. Stuur een e-mail naar: info@voorschotencentrum.nl of via Centrummanager Cees van Veen: 06-53845770.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Dit weekend gaat de zomertijd in 4 uur geleden
Afbeelding
22 Nieuwe Voorschoten 4 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe bomen in het Berkhoutpark 11 uur geleden
Afbeelding
Feyenoord komt naar Voorschoten! 23 mrt., 10:29
Afbeelding
Laurentiusorgelconcert met 21-jarige Maarten Wilmink 22 mrt., 15:55