Afbeelding

Met een diploma op zak het nieuwe jaar in

Algemeen

Diplomazwemmen, we kennen het allemaal nog wel van vroeger. Een spannend moment. Te meer omdat een zwemdiploma één van de eerste officiële diploma’s is dat er daadwerkelijk toedoet. Het belang van goed leren zwemmen wordt bij steeds meer mensen bekend, we zien dat terug in het groeiend aantal kinderen dat het Zwem-ABC afrondt.

Op zondag 10 december, werd er in de drukke decembermaand, ‘diploma gezwommen’ in zwembad Het Wedde. In een decor van winterlandschap en met een grote kerstboom op de kant was het een sfeervolle bedoening in zwembad Het Wedde.

Nadat alle kandidaten ten overstaan van het, in grote getale aanwezige, publiek had laten zien over de juiste vaardigheden te beschikken ontvingen zij uit handen van de zwemonderwijzers van Het Wedde het zwemdiploma.

Wij feliciteren:

Met het behalen van diploma A van het Zwem-ABC:

Yara, Sven, Daisy, Eva, Constantijn, Max, Jasmijn, Julian, Chelsea, Mees, Mateo, Pim, Ayden, Amaya, Robbie, Youssef, Jack, Jaimy, Naud, Lily, Pàri & Fay.

Met het behalen van diploma B van het Zwem-ABC:

Vincent, Jip, Teun, Siem, Lieke, Mohammed, Kaan, Liam, Ayaz, Lilia, Fiene , Mayan, Lise, Saartje, Levi, Emilie, Myrthe, Meike, Lola Lizzie, Lucy, Arina, Hugo & Filip.

Met het behalen van diploma C van het Zwem-ABC:

Eli, Daantje Marie, Mila, Floris, Tim, Filippa & Vika.

Afbeelding

Nieuws overzicht

Afbeelding
VKK-jubileumconcert De Vliegende Hollander 14 uur geleden
Oude Stationslaantje.
Geen flexwoningen maar permanente bouw Oude Stationslaantje 23 uur geleden
Afbeelding
Bloed, zweet en tranen bij oefening Corbulotunnel gisteren
Afbeelding
Grote oefening in Corbulotunnel 23 mei, 12:46
Afbeelding
Asfaltwerkzaamheden op diverse plekken in het dorp 23 mei, 12:37